Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen háttérrel vágtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen háttérrel vágtatok neki a közös házvételnek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Házassággal.
2021. júl. 14. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
kapálás.
2021. júl. 14. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha én leírom a sztorinkat, azt fogod hinni, hogy vagy kamuzok vagy be vagyok állva.

A lènyeg, hogy mind a ketten régóta akartunk közös tulajdonú ingatlant. Mind a ketten ugyanazt a házat akartuk megvenni. Olyan ügyintézőkig mentünk, akik meg akarták kötni az üzletet. Maximálisan megháláljuk a belénk fektetett bizalmat, abszolút problémamentes ügyfelek vagyunk.

2021. júl. 14. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vennék közösen semmit, mert egy nővel a "közösből" az lesz hogy te fizeted a törlesztőket mint a katonatiszt, válásnál meg ő viszi a fele tulajdonjogot és a haszonélvezeti jogot is.

Úgy vennék "közösen" ingatlant, hogy leírjuk szépen egy szerződésben hogy enyém a hitel, és külön vagyon lesz az ingatlan. :)

2021. júl. 14. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
4-es, akkor nem olyan nőkkel kell összeállni, akik nem dolgoznak. Ha meg a nő is ugyanúgy ad bele a közösbe, akkor miért ne kéne felezni?
2021. júl. 15. 00:20
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
közmunka nettó 50k..
2021. júl. 15. 01:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt már, de úgy csináltuk, hogy a házastársam öröksége kb.60%, közös megtakarítás 20, és hitel 20% volt. Viszont 1/1 a párom volt a tulaj. A hitelt együtt visszatörlesztettük. Amikor megromlott a házasság, eladtuk. A közös 20%-ból 10 lett az enyém és a hasznot is elfeleztük. Ma már nem csinálnék ilyen 1/1-es vételt, csak részarányost.
2021. júl. 15. 06:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nulláról indultunk, közösen gyűjtöttünk és közösen vettünk egy házat. Na persze nem a budapesti belvarosban...

Mindketten dolgoztunk, egyikünk sem kapott támogatást se orokseget, csokot se vettünk fel.

5 éve.

2021. júl. 15. 06:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nulla támogatással, a fizetésünkből raktuk félre az önrészre valót, 8 évig fizettünk albérletet, amellett próbáltunk spórolni. Végül megvettük a lakást, amire vágytunk. Nem volt könnyű, az ország egyik legdrágább városának a zöldövezetében, de nagyon jó érzés, hogy megdolgoztunk érte. Fizetjük közösen a hitelt, a fizetésünkből, úgy, ahogy mindig minden mást. Házba nem költöznénk, mert nem illik az életformánkhoz.
2021. júl. 15. 07:17
 10/13 anonim ***** válasza:

20% közös megtakarítás, 60% hitel, a maradék meg családi támogatás meg örökség is, de azt nem tudom így lebontani, mivel egy bizonyos hányadot arra fordítottunk, hogy befejezzük a félkész házat, amit megvettünk.

Hozzátenném, hogy nekem 10% megtakarításom egyetem mellett volt, a párom 10%-a úgy, hogy pályakezdő, de inkább a törlesztőt választottuk az albérlet helyett. Nyilván vidéken, nem egy nagyvárosban.

2021. júl. 15. 07:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!