Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, amikor éppen ti kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, amikor éppen ti kezdeményeztek szexet, hogyan csábítjátok el a pasitokat?

Figyelt kérdés

Miket csináltok és/vagy mondotok?

Életkorotokat leírjátok?

2021. júl. 6. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Mondom a számmal, hogy "apa, este szex".

40/N

2021. júl. 6. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ölébe ülök szemből, és csókolózást kezdeményezek, lágyan, finoman. Ettől mindig beindul, nála elég ennyi.

45/N

2021. júl. 6. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Bármit, megcsókolom, simogatni kezdem, odabújok, vagy megmondom, hogy kívánom.
2021. júl. 6. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

"Miket csináltok és/vagy mondotok?"

Elég sokféle módja van. Valamikor elkezdtem simogatni vagy csókolgatni, esetleg rögtön a farkához nyúlok és azt kezdem el vagy kézzel vagy szájjal kényeztetni. Néha meztelenül vagy valamilyen különlegesebb fehérneműben várom a hálószobában. Beszélni főleg akkor szoktam, amikor nyilvánosan vagyunk és nemsokára hazaérünk. Ilyenkor a fülébe súgom olyasmiket, amiket csinálni szeretnék vele, vagy hogy mennyire fel vagyok izgulva.

"Életkorotokat leírjátok?"

Huszonhat éves vagyok, a párom huszonnyolc.

2021. júl. 6. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem nagyon kell csábítgatnom,mert azonnal veszi a lapot és rendelkezésemre áll. Azzal sincs baja,ha már alszik és kedvet kapok hozzá,emiatt felébresztem. Olyankor elkezdem fogdosni,csókolgatni,már fordul is felém. Azt mondta emiatt bármikor felébreszthetem, szereti az ilyet.
2021. júl. 6. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Megcsókolom, simogatom, nyakpuszi, de egyébként nem nagyon kell noszogatni;) 35/N (11 éves kapcsolat)
2021. júl. 7. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor hogy. Odabújok, simogatom, megcsókolom, nyakán vagy bárhol csókolom, vagy egyenesen a péniszét, fürdés közben behívom, van, hogy "csókoltatom" vele a nyakam, a mellem...és én is nagyon elvétve felébresztem ha nagyon nem bírok magammal. Szereti, azt mondta bármikor, de nincs szívem hozzá legtöbbször.

Van mikor csak simán mondom, hogy kívánom, összebújhatnánk, megbeszélünk egy randit a hálószobában...

Ha dolgozik/dolgozunk, olyankor megírom neki, megkérdezem hogyan várjam...

44n

2021. júl. 7. 00:34
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Néha mondom, néha csinálom, néha csak összemosolygunk és már csináljuk is. 😄 Bár többnyire nem kell szólni, ha elaludtak a gyerekek és éppen a macskák sem ugrálnak rajtunk, akkor szinte mindig egymásnak esünk. 30N, 12 éve együtt
2021. júl. 7. 02:04
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
A csipomet az overe szoritom, mikozben a karjaim korefonom.
2021. júl. 7. 02:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell csábítgatni, odamegyek, megkérdezem, hogy mit csinál és amikor visszakétdez, hogy miért nem válaszolok - innen egyből tudja, hogy mi van

34

2021. júl. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!