Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert tagadja le, hogy belenez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tagadja le, hogy belenezett a telefonomba?

Figyelt kérdés

Nem az zavar, hogy belenezett, hat nezze nincs benne semmi. Hanem az, hogy telibe letagadja. Tudom hogy hagytam a telefont elalvas elott (egy video kozbe zartam le a kijelzot) mikor reggel feloldottam a kijelzom a messenger fiokvaltasnal volt megnyitva. Rakerdeztem, de o nem volt. Mas nem fer hozza a telefonhoz. Hozzatennem, hogy lassan egy eve nem hasznalja se a messengeret, se a facebookjat, van neki is okostelefonja, ha akarna le tudna tolteni.

Na de kerem, aki ilyet letagad az mi masban hazudhat meg?

2021. júl. 5. 22:41
 1/1 anonim válasza:
Nyilvan lefogja tagadni. Valószínű meg akarta nézni kikkel beszélsz vagy ilyesmi. Tagadni is fogja... Szerintem engedd el, gáz, hogy belenézett de már nem tudsz mit csinálni vele
2021. júl. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!