Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Visszamondanátok a lagzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamondanátok a lagzi meghívást?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyik barátnője megy férjhez. Én nem ismerem őt, sőt egyik barátnőjét se a 7évunk alatt, de az ő viszonyuk is érdekes az elbeszélések alapján.

Sajnos történt egy halaleset a családomban, maga a lagzi 1honap múlva lesz.

Én úgy érzem nem illő mulatozni ilyen esetben..

2021. jún. 22. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem várnám el a páromtól ebben az esetben, ha nem kísérne el.

Tavaly voltam úgy esküvőn, hogy előtte 1 hónappal halt meg nagyapám, én sem éreztem jól magamat. Lehet kiröhögni, de nem éreztem illőnek, hogy mulatozzak, nem is tettem. A szertartás és a vacsora más.

2021. jún. 23. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:

"Én nem várnám el a páromtól ebben az esetben, ha nem kísérne el."

Mármint nem várnám el, hogy elkísérjen.. :D

2021. jún. 23. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Én sem mondanám vissza. A nagymamámon már nem segítene, a barátnőmnek meg szereznék vele egy rossz napot.

De ha nàlatok fontosak az udvariassági szokások szerintem az is megérthető. Akkor arra figyelj, hogy nálunk egy hónappal előtte már nem lehetett csökkenteni a létszámot, a fogyasztásod árát ilyen esetben is illik elküldeni. (Ismerősöknek a legolcsóbb ár, amit most Budapesten ajánlottak 17 000 forint/fő kaja + 11 000 forint/fő ital volt, de ha a baràtnőd ügyes, akkor lehet, hogy ki tudja deríteni, hogy nálatok mennyi volt.)

2021. jún. 24. 11:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Az igazság hogy eleve nem is értem mit keresnénk ott. Barátnőm, a menyasszony és egy másik csaj aki baratnők. Ballagásuk óta kB.10éve ha 5x találkoztak pedig nem laknak messze,sőt volt mikor nem is beszéltek. Na most a vőlegényt még ők se ismerik. Én meg szó szerint senkit.
2021. jún. 24. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, ès akkor mi van? Ha már meghívtak titeket, el lehet menni. Egy program, szórakozás. Legalább megismerés őket.
2021. jún. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!