Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minek kérdez, ha úgy sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kérdez, ha úgy sem érdekli a válasz, mert meg van győződve a saját hülyeségéről?

Figyelt kérdés

Megkérdezte, hogy megbántam-e, hogy elvittem egy drága utazásra. Tudni kell, jogi azóta jelentősen romlott az anyagi helyzetünk.

Mondtam neki, hogy nem bántam meg. Erre ő: de megbántad.

Mire én: ha nem érdekel, amit mondok, akkor minek kérdezel?

És tegnap óta nem beszélünk egymással

Azt az utat tényleg nem bántam meg, de a pénz mostanában kifejezetten probléma mert nem érti meg, hogy spórolni kellene. (Ő nem dolgozik)

2021. jún. 19. 07:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kisebbségi komplexusos hogy biztos sajnálod tole a dolgaid vagy akármi.

Ez másban is ki fog ütközni.

Párommal mi nem egyszer nulláztuk ki magunkat mikor hülyék voltunk és éltük nagy kanállal az életet, soha nem volt hasonlo mégcsak téma sem, aztán mindig csináltunk ujabb bevételeket. Elcsesztuk egyszer párszor, felálltunk mindig.

Nem volt ilyen te meg én gondolkodásunk soha. Hanem MI elpartyztuk, elcsesztük, de azert jo volt nagyon, megérte, aztán MI helyreállítjuk újra a dolgainkat.

2021. jún. 19. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon fárasztó lehet.

Én is többre tartom, ha élünk és élményeik vannak, mint egy vastag bankbetétet, bár látom annak ésszerűségét is

De ezt a mindentudást nehezen viselném.

2021. jún. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!