Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt élő párok, havonta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok, havonta mennyit költötök szexre?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt a védekezést, szexi fehérneműt, szexjátékokat, masszázsolajat stb, tehát mindazt, amitva szex miatt vesztek meg.

2021. jún. 2. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
72%
Miből gondolod hogy "spórolnak"? Talán csak nem gond nekik ha mégis becsúszik. Egyébként ha az ember ismeri a saját testét akkor ez egy elég jó módszer..
2021. jún. 2. 13:34
 22/62 anonim ***** válasza:
80%

Nem a spóroláson van a hangsúly. Ismerem a testemet, tudom mikor biztonságos és mikor nem. Eddig bevált, ha meg véletlen terhes lennék se lenne gond, nem tinik vagyunk.

Sokat gondolkoztam ezen, mi lenne a legjobb, mert gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni, se spirált felhelyezni, gumival meg mégsem ugyanaz. Így maradtunk ennél a módszernél.

2021. jún. 2. 13:35
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
Külön szexre lévő fehérneműket és játékokat nem szoktunk havi rendszerességgel venni, és ami van, azt is többször használjuk. Az óvszer az egyetlen, amire havi rendszerességgel költünk, az átszámítva tízezret.
2021. jún. 2. 13:37
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 3000 ft körül, attól függ melyik gyógyszertárban váltom ki a fogamzásgátlót, más ára van.

Másra nem költünk, fehérneműm van alapból és eszemben sincs felöltözve szexelni, játékaink nincsenek, masszázsolajat meg nem a szex miatt vennék, hanem a masszázs miatt.

2021. jún. 2. 13:41
 25/62 anonim ***** válasza:
35%
Ennyi felelőtlen embert...
2021. jún. 2. 13:55
 26/62 anonim ***** válasza:
80%

Semennyit.

Volt, hogy költöttünk régebben, beszereztünk 1-2 vibrátort, de ritkán használjuk (mert pl az elektromos fogkefe jobban bevált), azok költségét leosztom az évekre, kijönne kb 10 Ft/hó? :)

Védekezésre semmit, nekünk kb 30 év alatt 2 gyerek lett a megszakításos szexből, szóval elég jól működik.

És mielőtt én is megkapom, egyáltalán nem spórolásból nem védekezünk. A fogamzásgátló orvosilag tiltott, spirált egyszer próbáltuk, kisebb baleset lett a vége, szóval ez maradt, és nincs okunk panaszra.

2021. jún. 2. 13:55
 27/62 A kérdező kommentje:
Akkor már a termékenységtudat módszer klasszisokkal megbízhatóbb a naptármódszernél, és ott is csak egyszer kell elmenni tanfolyamra, hogy megtanuld az alapjait.
2021. jún. 2. 14:06
 28/62 anonim ***** válasza:
82%
Senki le se szarja hogy mit gondolsz kérdező. :) Hálisten nem te éled mások szexuális életet. Ha valaki bevállalja ezt tudatosan, számolva a következményekkel, akkor az az ő dolguk.
2021. jún. 2. 14:13
 29/62 A kérdező kommentje:
Egy gyerek felnevelése messze nem 5 Ft, nagyfokú felelőtlenségnekk tartom ezt a felesleges kockázatvállalást.
2021. jún. 2. 14:17
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak az óvszerre költünk, ez havi 2-3000
2021. jún. 2. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!