Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » T.i mit mondotok a pártoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T.i mit mondotok a pártoknak amikor menstruáltok és ő szexelni akar?

Figyelt kérdés
Meg mondjátok miért nem lehet? Vagy tudja magától?
2021. jún. 1. 23:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
5%
Attól függ, hogy éppen béta vagy alfa párom van. A bétának azt mondom, hogy ilyenkor görcsölök meg gondolni sem bírok a szexre, az alfának meg, hogy ha nem zavarja őt a vér, akkor mehet a menet.
2021. jún. 2. 01:33
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor menstruálok teszek egy fekete pokrócot az ágyamra,mert volt már rá példa ,hogy éjszaka átáztam.Úgyhogy ha látja a fekete pokrócot,tudja,hogy menstruàlok,olyankor nem szoktunk szexelni,de volt már rá példa amúgy,tehát nem kizáró ok,de azért meg szokta kérdezni.Nem szoktam görcsölni.
2021. jún. 2. 06:54
 13/33 anonim ***** válasza:
4%
De ilyenkor azért leszopjátok a párotokat vagy nem érdekel titeket, h kanos?
2021. jún. 2. 07:00
 14/33 anonim ***** válasza:
92%

Én már az előtt mondom neki, hogy megjött, hogy próbálkozna. Már csak amolyan tájékoztatásképp is :D Szóval nem közeledik azokon a napokon. Engem zavar a vér, őt talán kevésbé, de igazából már egyikünk sem tini, hogy ne bírjuk ki azt az 5-6 napot.

Amúgy ha nagyon nem bírna magával, én szívesen leszopnám, mindig felajánlom, de szinte sosem él a lehetőséggel, ő annyira nem rajong az egyoldalú örömszerzésért (egyik irányba sem).

2021. jún. 2. 07:21
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-7, ha ilyen képzett nőgyógyász/endokrinológus szaktekintélyek vagytok, akkor kérlek meséljetek még. 5 éve sportolok, de előtte is aktív életet éltem, 3 éve szigorúan figyelek az étkezésemre is, soha életemben nem voltam meghízva, ami bármi kavart okozhatott volna, a havinhoz kb órát lehetne igazítani, nem dohányzom, alkoholt maximum ünnepnapokon iszok mértékkel... Kb minden, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mégis, a havim első napja maga a pokol. Ha csak görcsöl, boldog vagyok, de általában van öklendezéssel kísért rosszullét is. Mi a diagnózis? Viseljek rózsakvarc nyakláncot? Áldozzak kecskét? Legyek jobban összhangban a nőiességemmel, és kenjem a menstruációs vért a homlokomra? Mert kb ilyen bullshit, amit toltok. Persze, tök jó ha az ember sportol, meg egészségesen eszik, de nem megoldás a vilégmindenségre IS.

A kérdésre válaszolva, egyszerűen megmondom neki hogy megvan. Felnőtt férfi, teljes mértékben tisztában van vele, hogyan működik a női test. Egyébként nekem az első nap kivételével nem lenne gondom vele.

2021. jún. 2. 07:54
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Előbb szokta tudni, hogy menstruálok, mint én...
2021. jún. 2. 08:20
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

"De ilyenkor azért leszopjátok a párotokat vagy nem érdekel titeket, h kanos?"

Nálunk nincs ilyenkor szex. Engem kifejezetten undorít a gondolat is, de valószínűleg a páromat is, mert az elejétől evidens, hogy ilyenkor nem szexelünk. Mióta gyógyszert szedek, azóta nem, vagy csak nagyon minimálisan görcsölök és a szervezetem a korábbi 7-8 nap helyett (a pecsételő vérzést is bele számolva) le tudja 4 nap alatt. Annyit csak kibír mindenki. Ennek ellenére, ha van épp kedvem, akkor szoktam orálozni. Ez eleve nem olyan fehér holló kategória a kapcsolatunkban. Van, hogy nekem nincs kedvem a sima szexhez, inkább orál és van, hogy ő vágyik inkább erre a kényeztetési formára. Ez ilyenkor egyirányú, mert engem az, hogy kínálnak, megujjaznak pont nem hat meg, ha nem követi szex.

Azt, hogy ki mire vágyik épp, tudjuk egymással finoman, lazán, vagy épp viccesen közölni. De elég lenne egyszer ellőnie ezt a "de azért legalább leszopsz" dumát és az életben többet nem nyúlnék hozzá. Te a barátnőddel is ilyen finom és udvarias vagy?

2021. jún. 2. 08:26
 18/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha menstruálok elmondom neki. Nekem ilyenkor nagy a libidóm szóval ilyenkor is van szex
2021. jún. 2. 09:14
 19/33 anonim ***** válasza:
51%
#15 bár jószándékból írták ezeket, de nekik is el kell fogadniuk, hogy sajnos nincs igazuk. Mint írtam korábban, nem mindenkinél oldja meg a problémát ugyanaz a megoldás, mivel mindenkinél más a probléma gyökere. Vannak emberek, akik nehezen fogják fel, hogy nem vagyunk egyformák.
2021. jún. 2. 09:47
 20/33 anonim ***** válasza:
67%

15

Most biztos majd lehordanak paranoiásnak, de az ilyenek (mint az 5-ös) szerintem lightosan alázni akarják a másikat, és magukat fölénybe helyezni, hogy bezzeg ők mozognak és nem esznek meg minden sz.art, felsőbbrendűek. Ugyanolyan szint, mint amikor valaki jön, hogy ő nem oltat covid ellen, mert bocs, de neki van normális immunrendszere, mert ő "erősíti".

6 éve edzek rendszeresen, aerob és súlyzós edzés is, intervallum edzést is végzek, mellé pedig nagyobb sétákra is el szoktam menni. És igen, rohadtul figyelek az étkezésemre is!

De ez semmit nem változtat azon, hogy a menzeszem első napján rendesen görcsölök, mondjuk nekem simán kiveszi az Algoflex, de gyógyszer nélkül nem tudnék normálisan funkcionálni. A hormonrendszeremmel semmi probléma.

Egyébként az első napon leszopom a páromat, a többi napon pedig a szex is mehet.

2021. jún. 2. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!