Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, meg tudnátok válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, meg tudnátok válaszolni nekem egy kényes dolgot?

Figyelt kérdés
Lányok, ti hogy kezdtetek el szellenteni a párotok előtt? Mi van akkor, ha hosszú ideje együtt éltek valakivel, de egyikotok sem lép ennek érdekében? Elég kellemetlen, ha sok idő után is még féltek egymás előtt szellenteni.
2021. jún. 1. 00:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Fogalmam sincs. Valahogy elkezdtuk.
2021. jún. 1. 00:25
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Mi 2 hete voltunk egyutt amikor a hasamon fekudtem, telot nyomkodtam, ez meg izombol belemarkolt a seggembe. Egesz nap visszafojtottam a pukit, na hat ott akkorat kieresztettem a haja is meglebbent :D igaz mondjuk a 2 het jarastol fuggetlenul 4 eve mar baratok voltunk.

Hala egnek egyikonk se egy merev, humortalan tipus igy ezutan fel oraig konnyesre rohogtuk magunkat. Innentol kezdve nem volt ciki a dolog, neha becsuszik mindenkinel. 4 eve vagyunk mar egyutt, egy eve ossze is koltoztunk. Nyilvan szandekosan nem fingadozunk egymas orra ala, de ha film nezes kozben rankjon, hat nem rohangalunk ki a wcre csak ezert. Ettol meg en no vagyok, o meg ferfi, megvan a vonzalom, de emberbol vagyunk. Elmondom 45 nm-es lakasban elunk ketten, ha kakilunk, arrol is elobb utobb tud a masik, hiaba van ablak a furdoben meg illatosito. Ez van. Meg is orulnek egy olyan valakitol, aki fintorogna ilyenkor.

23L

2021. jún. 1. 00:26
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyire nem tudtátok magatokat elengedni, beszéljétek meg, hogy "Juli, én nem egészséges akarok maradni, és nem a teraszra rohangálni, ha szellentenem kell."

Nem bonyolult.

2021. jún. 1. 00:27
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Egyikőnk sem gondolkodott ilyesmin, még együtt sem éltünk, akkor sem volt probléma. Tényleg beszéljétek meg, mielőtt valamelyikőtök bélcsavarodást kap.
2021. jún. 1. 00:46
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
24 éve élünk együtt, még nem kezdtük el... vannak ritka balesetek persze, de filmnézés közben nem csináljuk a másik orra alá...
2021. jún. 1. 01:52
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

8 hónapja vagyunk együtt.

Többször megbeszéltük már, hogy ha a másiknál vagyunk egy teljes hétvégére vagy többre, akkor egy időután rossz lesz a közérzetünk, mert székrekedésünk lesz, mert kicsit mindig feszengünk emiatt.

Most arra jutottam, hogy mivel a kapcsolatunkban ő a nő, ezért neki nehezebb ezt elkezdeni, mert a nőiességét félti.

Amikor beszéltünk róla, akkor azt mondta, hogy szerinte a férfi fingorászhat a kapcsolatban, merthogy mi disznólkodhatunk és az nem gáz egy férfinak, sőt van aki szerint még menő is stb. De hogy egy nő nem tehet ilyet és emiatt ő visszatartja, mert nem akarja, hogy ne vonzódjak hozzá.

Nem szeretném, hogy feszengjen előttem, ezért igyekszem viccelődni ezzel a fingós témával és talán ha húzom az agyát, hogy kifingik nagyobbat/recsegősebbet, akkor talán nem fogja szégyellni majd. De még nem tudom. Nálunk is most jött elő a dolog és szeretném, ha nem feszengene a barátnőm és nem lenne székrekedése emiatt. Szép nagyokat szarna, akkor jó lenne :D

remélem ki tudom beszélni belőle a stresszt és ezzel járó ideget.

24F

2021. jún. 1. 03:00
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Hát... Én nagyon szeretem a sajtokat, és mikor járni kezdtünk, szülei gyakran vettek is csak az én kedvemért olyanokat, amiknek nem tudtam ellenállni. Mint azóta kiderült, laktóz intoleranciám van. Szóval nem sokáig tudtam húzni a dolgot, bármennyire próbáltam. Már 5 és fél éve együtt vagyunk, így pontosan nem emlékszem már, mikor történt, de eléggé az elején. Hozzáteszem, a mai napig van, hogy sajttal lep meg, és hiába a laktáz enzim, egyszerűen van, hogy nem elég. Pontosan tudja, mi lesz a következménye, ha ilyesmit eszek, de mégis... Viszont egyikünk se veszi ezt komolyan, ez van, az élet velejárója.
2021. jún. 1. 07:07
 8/17 anonim ***** válasza:
45%

Kb 1-2 hónapja voltunk együtt, mikor egy délutáni szundiból kerekre nyílt szemmel felébredtem arra, hogy kicsúszott nálam egy tisztán hallható puki. Sasoltam, hogy felébredt-e rá, néztem, nem mozdul (háttal volt nekem), ááá igen, szerencsém van!! Azonban nem telt el fél perc, elkezdett mocorogni úgy, mint aki éppen ébredezik. Ekkor tudtam, hogy nagyon is ébren van :D

Utólag jót nevettünk rajta, itt tört meg a jég.

2021. jún. 1. 07:21
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Én szerintem sosem fogtam magam vissza előtte, max tényleg a randizós időszakban, a legeslegelején. Onnantól kezdve, hogy hivatalosan is egy pár vagyunk, bár direkt nem durrogtatok az orra alá, azért nem dőlök a kardomba, mert kicsúszik egy puki. Viszont van egy ilyen szuperképességem, hogy tudok némán pukizni, szóval a férjem mái napig azt hiszi, hogy én sosem eregettem előtte még galambot. 8 éve élünk együtt, nem tudom, mire alapozza, azon kívül, hogy még sosem hallotta xD

Ő is egyébként már elég hamar elengedte magát otthoni környezetben. Direkt szerencsére nem csinálja, de ő nem tud halk lenni.

2021. jún. 1. 07:47
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk pontosan úgy volt, mint a #8-nál, csak éjszakai alvásból keltem pukira. Alig tudtam visszaaludni, úgy stresszeltem, aztán reggel mondta nekem, hogy hallott valamit éjszaka..

Azóta nincs ezzel gond.

2021. jún. 1. 08:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!