Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hazudik a haverja miatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik a haverja miatt, jogosan erzem magam hatbatamadva?

Figyelt kérdés

Paromnak van egy sajnos tul jo baratja. A tolem telheto modon probalok mindig "jofej" lenni vele szemben, meet parom kb isteniti, o is nyajas velem mikor egy tarsasagban vagyunk, probalok vele egy hullamhosszra kerulni, latszolad o is. DE. Amiota ezzel a sraccal haverkodik atformalodott velem szemben a viselkedese. Ugy beszel az az ember a nojevel mint egy kutyaval, csicskaztatja es ezt a szokast egy idobe probalta parom is behozni a kapcsolatba. Lekezeloen beszelt velem, teljeskoru kiszolgalast vart el. Hamar leepitettem ezt a viselkedest, amibol hiszti lett es nem hozzam szolas.

Mikor szovatettem neki, hogy nincs ra jo hattassal ez a haver, teljesen kikelt magabol, hogy en hogy merem a szamra venni az o nevet, mennyit segitettmar nekunk (soha semmit, mindig mi segitettunk neki hol lelkileg, hol anyagilag). Raadasul egy munkahelyen dolgoztak. Mikor ez az ember kilepett onnan, orultem, mert kikerult a kepbol es parom is ugyanugy viselkedett, mint azelott.

A kozelmultban viszont feltunt, hogy hazudik nekem. Hiaba kerdeztem tole, letagadta de tudtam, hogy ez a haver megint bekerult a kepbe. Igazam is lett. Felig kitorolt beszelgetes, hivaslista torolgetese. A megmaradt beszelgetesben epp egy szekrenyt ajanl fel parom neki, hogy vigye el a srac, mert mi ugyse hasznaljuk (de hasznaljuk.. ).

En vagyok itthon a kasszas, en intezem a bevasarlast, csekkeket, stb. Tegnap beleneztem a tarcajaba, hogy "mibol elunk" (belenyulhat barmelyikunk barhova szo nelkul, nalunk ez a szokas) talaltam benne plusz jopar ezret mashova rakva. Megorultem, hogy akkor hazafele elmegyunk hetvegere bevasarolni. Azt mondta, hogy nincs nala penz. Kerdeztem tole, hogy akkor azzal ami felre van teve mi a celja, de nem valaszol erre a kerdesemre.

Gyanitom, hogy a havernak akarja adni (o is dolgozik, epitoiparba havi 350-400at megkeresi elmondasa alapjan).

Belegondolva egyaltalan nem az esik rosszul, hogy adni akar neki (ha az van amire gondolok), hanem az, hogy ezt engem teljesen megkerulve, atverve teszi. Teljesen elarulva erzem magam.

Vagy csak tulgondolom ezt az egeszet? De akkor miert tagad?

2021. máj. 28. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen együtt akkor azzal a nagyon jó haverral, aki miatt veszekedni meg hazudozni kell állandóan. Isten áldja.
2021. máj. 28. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kbasznám, mint macskát sz@rni. Na, akkor ő tanulá meg, hogy hol a helye.
2021. máj. 28. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kurogatják szopatjàk egymást. Biszexek.
2021. máj. 28. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért hazudik, mert így próbálja elkerülni a konfliktust.

Az más kérdés hogy elég bénán csinálja.

2021. máj. 28. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
4# sokkal nagyobb lesz a konfluktus, ha kiderul, hogy ugy van ahogy en gondolom. Erre miert nem gondol? Tudja jol, hogy jobban szeretem az igazsagot, megha nem is ertek vele egyet.
2021. máj. 28. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyire nem gondolnak előre.
2021. máj. 28. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Sosem ertettem, hogy ezekben a sracokban mit latnak a lanyok. Hogy kerulhet kepbe egyaltalan olyan, akit ennyire ki lehet forditani onmagabol? Ez nem taszito valahol? Sehol egy red flag? Hazudik neked, de meg mindig mellette vagy? Jogosan vagy felhaborodva, igen. De mit teszel ennek tudataban? Veszekszel egy sort vele es utana dultok fultok? Nem kene elengedni ezt a megdelejezett aranyembert? Te ott hibazol, hogy megoldast keresel erre a problemara. Nincs megoldas, nem is lesz. A parod egy olyan ember, akivel ezt meg lehet csinalni. ELfogadod, vagy nem fogadod el, neked csak ennyi valasztasod van.
2021. máj. 28. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasan gyenge személyiség, akit irányítani lehet. Szerintem nem hozzádvaló. Mondd meg neki az igazságot, amit gondolsz az egész helyzetről, higgadtan ülj le vele beszélni. Ha megint ki kellne magából baszd ki a faszba. Sok sikert és sajnálom.
2021. máj. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!