Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi a havi jövedelmetek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a havi jövedelmetek és mire, mennyit költötök el belőle. mennyit tudtok megtakarítani? Párotokkal közös vagy külön kasszán vagytok?

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten ugyanannyit keresünk, 260e Ft-ot, így összesen 520e Ft a bevételünk, nincs más bevételi forrás, fizut mindenki a saját bankszámlájára kapja. Ebből a párom fizet 100e Ft-ot az előző házasságából a gyerkőcre, én fizetek egy személyi hitelt, amit autóra vettünk fel, havi 60e Ft-ot. Ezen kívül kb. 40e Ft a rezsi, kb. 80e Ft egy hónapban a kaja, ezeket mindig felesben fizetjük. Amire szükségünk van, pl. új cipő ilyesmi, azt mindenki megveszi magának, ami pedig marad a hónap végén, az mindig megy a közösen nyitott számlánkra, ebből fizetjük az esetleges szórakozást, mozit, kirándulást, nagy ritkán nyaralást.
2021. máj. 25. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Mindketten 270 körül keresünk (nekem jutaléktól, neki éjszakázástól függ, de ez az átlag).

Albérletbe lakunk, rezsivel, mindennel együtt 160e ft.

Azaz durván fejenként marad 190 ezer forintunk.

Van két macskánk, akiket közösen fogadtunk örökbe, nekik a havi alom + kaja kb. 30e ft, ezt is felezzük.

Szóval átlagosan 170 ezer forint marad/fő, miután a "kötelező" dolgokat letudtuk. Ebből szoktunk bevásárolni, amit mindig felezünk, illetve a háztartásba a tisztálkodási/háztartási stb dolgokat is szintén felezzük. Ha pl. bútort veszünk, vagy bármit a lakásba, szintén elosztjuk.

Az, hogy a maradékot ki hogy ossza be és mire, abszolút a saját dolga. Az a fontos, hogy hó végén mindketten tudunk valamennyit félrerakni, amiből aztán majd később tudunk gazdálkodni.

Egyenlőre én 22 ő pedig 24 évesek vagyunk, 4 éves kapcsolatról van szó. Én 30 körül szeretnék házat vásárolni, ami sajnos ígyis úgyis hitelből lesz, mert se örökölni nem fogok, se milliókat nem keresek, se szülői támogatást nem kapok. Az önerőt megpróbálom addig összekapargatni és ha az élet úgy hozza, hogy ő lesz még a társam 8-10 év múlva is (amiben nagyon bízom), akkor természetesen vele szeretnék egy közös kis fészket venni. Gyerek nincs tervben se az Ő, se az én részemről, de a változás jogát fenntartjuk, fiatalok vagyunk még, bárhogy alakulhat.

22L

2021. máj. 25. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Én nettó 220 ezret, párom 600 ezret keres. Közös kasszán vagyunk. Albérletben lakunk, arra elmegy rezsivel együtt havi 180 ezer. A vásárlás kb 100 ezer. További 100 ezret költünk étteremre, hobbira, stb. Átlagosan havi 400 ezret rakunk félre, de ha kevesebbet költünk, akkor többet.
2021. máj. 25. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

255 ezer és 150 ezer a havi fizetésünk, közös a kassza.

150 ezer a havi megtakarításunk.

100 ezer a kaja, ebben kutyakaja is benne van

60 ezer számlákra ( közös mobilszámlával együtt)

10 ezer havi vonat bérletre megy

Fixen 20-20 ezer a havi költőpénzünk fejenként. Én ezt leginkább könyvekre költöm, Mert imádok olvasni.:)

A maradékot el szoktuk tenni közös programokra.:)

2021. máj. 25. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
Eurós országban élünk, forintra átszámolva havi kétmilla a kettőnk bevétele. Saját házban lakunk, aminek a hitelét én fizetem. Fix költségünk csak 150 ezer, ennyi az össz rezsi, ebben minden benne van, a ház biztosítástól az internetig. Ezt felesben fizetjük. Ezen kívül vannak személyes biztosítások, fitness center, 3 háziállat, amire még költünk. Kajára mondjuk elmegy heti 25 ezer, autónk nincs. Ami az én fizumból marad (több, mint a fele), azt mindet a hitel visszafizetésére fordítom, így jelenleg háromszor annyit törlesztek, mint kéne. Nekem tehát megtakarításom nem sok van. A hitelem így 6 év múlva lejár, utána én is spórolni fogok, ahhoz mindketten nagyon értünk. Nyaralást a párom fizeti, de még így is rengeteg pénze marad. Van egy közös célunk, amire gyűjtünk.
2021. máj. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!