Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet orvosolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet orvosolni a problémát?

Figyelt kérdés
Elkötelezettségtől való félelem ezt hogyan lehet le győzni és kérem segítségét szeretnék.. Nagyon nagyon nagyon szeretem a párom és ő a mindenem csak rajtam van még is egy ilyen félelem.

2021. máj. 22. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne kötözz oda teljesen az első pár hónapban, legyen egy hely ahova bármikor visszamehetsz. Így végülis el is köteleződtél meg nem is. Aztán ha eltelt valamennyi idő és úgy érzed már menne akkor költözz össze vele teljesen.
2021. máj. 22. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Ha igazán szeretnéd, akkor ez fel se merült volna benned.
2021. máj. 22. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van a felelmednek racionalis oka?
2021. máj. 22. 16:33
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Kérdező nem kicsit szeretem hanem nagyon nagyon nagyon nagyon és vele képzelem el az életem csak most valószínűleg depressziós idő szakom van és állítólag ezért alakult ki bennem ez az érzés mert eddig mindig azt szerettem volna hogy költözunk össze és éljük az életünket.. És azt mondta a pszichológus hogy a depresszió miatt van ez mert jelengeli állás szerint úgy érzem hogy magamba szeretnék lenni és ez miatt van.. És ha nem is ez miatt lenne szép lassan le lehet ezt győzni.
2021. máj. 22. 16:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3. As válaszoló nem nagyon nincsen csak annyi hogy valamilyen úgy érzem hogy a szabadságom korlátozni fogja vagy nem is tudom és ezt akarom le győzni..
2021. máj. 22. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ertem. Az erzeseid becsapnak, ezt te is tudod. Hogyan gondoltad a legyozest?
2021. máj. 22. 17:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem csapnak be hidd el nekem... Ebben is biztos lehetsz hogy nem csapnak kérlek szépen érzem hogy szeretem a páromat és mindenben mellete vagyok babát várok tőle ezt is én akartam és nagyon örülök neki nem csapom be az érzéseimet.. Hanem egy major depresszióm van ha tudni akarod az érzelmeim állítólag tompultak és ezek miatt vannak ezek a dolgok egy ürességet érzek magamban úgy hogy senki nem csap itt be senkit sem kérlek szépen.
2021. máj. 22. 18:24
 8/11 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy a depresszió miatt magányra van szükségem senkihez sincsen kedvem a családomhoz sincsen senkihez sem semmihez csak csak egész nap feküdni magamban... Úgy hogy én azt kérdeztem hogy a depresszió miatt lehet ilyes fajta dolog?
2021. máj. 22. 18:26
 9/11 A kérdező kommentje:
És nem csapnak be az érzéseim mert nélküle élni nem tudnék ha tudni akarod nélküle én nem is tudnék már élni annyira szeretem imádom.
2021. máj. 22. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
En a felelemre celoztam, az is egy erzes. De neked tenyleg fontosabb lenne a depressziod kezelese, mint a koltozes.
2021. máj. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!