Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért változott meg párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg párom?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyok párommal. Egy ideig nehezére esett a fürdés egy egészségügyi probléma miatt. Kitalálta hogy használjak óvszert amíg meg nem gyógyul, ne kelljen együttlétünk után tisztálkodnia. Azóta eltelt pár hét, meggyógyult úgy látom. Az óvszer használatához mégis ragaszkodik. Engem ez teljesen kiakaszt miért nem enged magához hagyományosan, ő azt mondja neki jobb hogy tiszta marad ott lent. Különben se érzi az óvszert. Semmit nem értek, mi történhetett vele hogy a normális együttlétet az összekoszolással azonosítja be? Elegem van, tehetetlen vagyok nem tudom rábeszélni az igazamra.
2021. máj. 4. 11:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha nem óvszer, akkor hogy védekeztek? Ha eddig gyógyszer volt akkor talán nem akarja tovább szedni.. ha semmivel nem védekeztetek, akkor pedig gondolom nem akar gyereket. Hogy ez miért most kapcsolt nála az jó kérdés. Az eddigiek alapján kezd elhidegülni.
2021. máj. 4. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Szomoru. Mint no, azt en sem szeretnem, ha ezutan rogton aludnom kene, nem mehetnek ki a vecere. De mar pusztan a vecen, ha zavar, torlokendo is van, azert lehet rendbe tenni magunkat. Illetve en speciel a legkisebb cicamosdas utan is testapolo nelkul orulten viszketek, de masok egy pillanatra be tudnak allni a kadba ugy, hogy csak az altestuket leoblitsek.

Nagyon sajnalom, hogy ilyen, de ne menj bele az ovszerezesbe. Vagy vallja be, mi a baj, vagy tegyen meg ot perces erofeszitest utana.

2021. máj. 4. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek! Barátnődnek van egy pici lelki baja. Vagyis volt alapból erre nem csoda,ha egy eü. probléma után így reagál.

Volt egy olyan érzesem,hogy félrement valakivel és fél hogy valamit tovább ad,de kommentjeid alapján ezt kizárnám.

2021. máj. 4. 17:49
 14/20 A kérdező kommentje:

Sehogy nem védekeztünk,46 évesen már nincs menstruációja.Így nem kell.

Kérdés nélkül is mondja most hogy óvszert használtunk miatta,jó lenne ha még így maradna hogy ne kelljen mosakodni neki.

Ő nem olyan típus aki félremegy,hozzám sincs kedve sajna.

Utolsó milyen lelki baja lehet?

2021. máj. 4. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
rögtön szakitanék,ez nem kapcsolat,kinlódás....
2021. máj. 4. 22:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Gumival te is kevesebbet akarod, ami közelebb van a 0-hoz amire ő vágyik. Lesznek még ötletei, hogy elvegye a kedved a szextől.
2021. máj. 4. 23:16
 17/20 A kérdező kommentje:

Azt mondjátok nagy baj van köztünk?Míg nem volt ez az eü.baja addig eszébe sem volt hogy óvszert használjak.

Szerintem tetszik neki hogy megússza a mosakodást utána.

Az hogy nem nagyon van kedve,szinte semmi az is pár hónapja van.

2021. máj. 5. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Elnézést a kérdésért, de milyen eü baja van? Nyilván nőgyógyászati, de azon belül? Ha volt valami komolyabb műtétje, vagy akár csak a betegségtől felborult a hormonháztartása akkor simán lehet, hogy ez okozza.. sőt.. az is lehet, hogy mostmár kellemetlen neki, csak nem meri bevallani neked.

Eleinte a férjemmel óvszerrel védekeztünk, aztán mikor babát akartunk akkor nyilván enélkül.. hát az első pár alkalom elég kellemetlen volt mert egyszerűen égető érzés volt utána, aztán valahogy hozzászoktam. A gyerek születése meg azt okozta hogy száraz vagyok mint a sivatag, már kicsit javult a helyzet..kicsit.. 1,5 év után. Szóval ilyen baromi könnyen változik a női test és ha volt egy komolyabb betegsége, akkor bizony lehet problémája később is.

2021. máj. 5. 19:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segíteni akartál de nem nőgyógyászati betegsége volt.
2021. máj. 5. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ohh akkor rosszul gondoltam :)
2021. máj. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!