Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért változott meg párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg párom?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyok párommal. Egy ideig nehezére esett a fürdés egy egészségügyi probléma miatt. Kitalálta hogy használjak óvszert amíg meg nem gyógyul, ne kelljen együttlétünk után tisztálkodnia. Azóta eltelt pár hét, meggyógyult úgy látom. Az óvszer használatához mégis ragaszkodik. Engem ez teljesen kiakaszt miért nem enged magához hagyományosan, ő azt mondja neki jobb hogy tiszta marad ott lent. Különben se érzi az óvszert. Semmit nem értek, mi történhetett vele hogy a normális együttlétet az összekoszolással azonosítja be? Elegem van, tehetetlen vagyok nem tudom rábeszélni az igazamra.
2021. máj. 4. 11:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
megértelek, elég nagy baj, hogy a szeretkezést ilyen módon összeköti a tisztálkodással
2021. máj. 4. 11:08
 2/20 anonim ***** válasza:

Csak a szex terén ilyen?? Máshol nincs eltúlzott higénia mánia??

Hányadik szeretője vagy? Nem volt előtted valami fura szexuális dolga?

Amúgy van egy tippem,hogy miért de majd leírom.

2021. máj. 4. 11:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Mindenben szereti a tisztaságot így ismertem meg. Most lett ilyen, évekig óvszer nélkül voltunk együtt. Igaz volt hogy megjegyezte ne ragacsozzam össze mindenhol. Volt pár kapcsolata előttem. Fura szexuális dolgai nincsenek inkább visszafogott.
2021. máj. 4. 11:24
 4/20 anonim ***** válasza:

Évek óta együtt vagytok és a szex egy monoton letudandó dolog lett köztetek. Amit akar közben élvezhet is de nincs az a tűz kettőtől közt. Egy kellően "felhevített" nő nem hiszem, hogy ezen problémázna, hogy össze lesz "koszolva", sőt... Kérdés volt e köztetek valaha is ilyen. Ha nem akkor lehet nem is érted miről beszélek. Ha pedig volt akkor próbáld visszahozni a tüzet legalább a szex előtt, erejéig.. Legalább az legyen tüzes, vad, őrjítő... A szó jó értelmében.

Hidd el nem kell majd óvszer. Persze ha oda jutottatok, hogy ez már kettőtök közt csak rutin dolog és nem is lesz másképp akkor viszont persze, hogy kényelmesebb neki tisztán maradni.

2021. máj. 4. 11:48
 5/20 A kérdező kommentje:

Utolsó van lehet abban valami amit mondasz. Nekem mindig hiányzik a szex párommal, való igaz megjegyeztem már felé hogy nincs már meg benne a tűz.

Én hiába simogatom, éreztetem vele hogy kívánom, mostanában semmi reagálás. Már párszor amikor összekaptunk, fejemhez is vágta, nem érdekli a szex. Egyéb dolgokat is vágott már a fejemhez de azt itt hagynám. Én akarok vele lenni, ki is mutatom, hiába. De még ez az óvszer is már kicsit sok.

2021. máj. 4. 12:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Mennyire tisztaságmániás? Mert én brutálisan, és nagyon fura dolgoktól tudok undorodni, ami másnak teljesen normális.

De az is lehet, csak azért mondja, mert mondjuk gyakran akarsz olyankor szexelni, amikor épp szépen felöltözött már, vagy más dolga van, vagy menne aludni, ilyen esetben nekem se lenne kedvem fürdeni utána.

2021. máj. 4. 12:30
 7/20 A kérdező kommentje:

Neki fontosabb a tisztaság bár ez egy nőnél nem hátrány.Ne legyen morzsa,utcai ruhában ne üljek le otthon ilyesmi.

Nem úgy van utolsó,akkor akarok tőle szexet ha ráérünk otthon.Leginkább este ha mellém fekszik,anélkül nem nagyon van esély.De írtam,az egészségügyi problémájakor találta ki hogy óvszerezzünk,a bajom nem akar megválni tőle mert neki így kényelmesebb.Nem kell fürödnie azt mondja.

2021. máj. 4. 12:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Ezt kérte tőled, tartsd is tiszteletben. Ha neked így nem jó, ülj le vele beszélni. Ha nem juttok előre, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2021. máj. 4. 13:03
 9/20 anonim ***** válasza:
Amit az #5ös kommentben írtál, nekem az alapján úgy tűnik, hogy távolodik, elhidegült. Ilyenkor a szex is nyűg, valószínűleg azért kell a gumi is, mert így kevésbé körülményesebb és gyorsabban is le van tudva.
2021. máj. 4. 13:50
 10/20 A kérdező kommentje:

Így van nem jó így,más érzés óvszer nélkül.Hogy lehet problémázni egy gyors lemosáson azt sem értem.Nem akarok vele még jobban összeveszni félek akkor ennyi szex sem lesz.De azért nagyon bánt hogy még ezt a pluszt is el kell viselnem.Mármint az óvszer használatát.

Utolsó többször megfordult a fejemben hogy elhidegült tőlem,én sem azt érzem már iránta,de szeretem.A szex ellenben attól megy és hiányzik.

2021. máj. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!