Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hány kg a feleségetek, barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány kg a feleségetek, barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ha el van hízva, szoktatok neki rá utalást tenni?

Vagy biztatni a fogyásra mozgás által?

Én pl vettem neki kondibérletet, és mondtam hogy menjünk el a sportorvosit megcsinálni, hogy tudjon menni edzeni.

Erre bedurcázott, bánatában elment a barátnőjéhez, és ilyen kövér nőket senki nem érti meg facebook posztokat osztogat meg mostanában.

Mikor én csak segíteni akartam neki.

2021. ápr. 19. 13:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
46%
108 kg az rettenetesen sok. Én is feleség vagyok, rám is felment most pár kg, jelenleg 65 kg vagyok 172 cm-hez. Volt némi depresszióm és ez okozta. A férjem nem piszkált ugyan, de nagyon örült, mikor látta hogy elkezdek edzeni. Mivel ő jár bevásárolni, azóta mindig hoz nekem gyümölcsöt, egészéges ételeket.
2021. ápr. 19. 14:35
 22/38 anonim ***** válasza:
44%
A gyümölcs pont nem diétás kaja, de sebaj.
2021. ápr. 19. 14:40
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Én feleség vagyok, ugyan nem kövér mert 20 hetes kismama vagyok és szerencsére csak 65 kg a súlygyarapodással eddig, amit szerintem le is adok szülés után.

A férjem 90-ről lett 110 kg igaz ő majdmem 190 cm magas is. Engem nem zavar a hasa, nem lóg a bőre inkább pocija van de nem olyan vészes. Lehet engem azért nem zavar mert az ilyen kaliberű férfiak tetszettek mindig, de saját maga is észreveszi a hibáit sose kell emlékeztessem ha most túl sokat enne, pedig az én férjemnek szerintem külön gyomra van az édességre. Figyel arra ennél jobban ne hízzon meg és ha besokal akkor tartja is magát a dietahoz. Ameddig jól érzi magat a borebe nem fog mit kezdeni vele persze nem mindegy hany kgrol beszelunk. Szerintem en is leszek kb 80 mikor szülni megyek.

2021. ápr. 19. 14:55
 24/38 anonim ***** válasza:
47%
A gyümölcs nem rossz. Természetes cukor, sokkal jobb egy banán, mint egy Snickers.
2021. ápr. 19. 15:04
 25/38 anonim ***** válasza:
50%
Én voltam, aki a gyümölcsöt írta. Természetesen nem egész nap gyümölcsöt eszem, de például reggelire natúr joghurttal összekeverve, vagy zabkásába keverve szerintem sokkal egészségesebb, mintha nutellás kenyeret ennék. Plusz smoothie-kat készítek belőlük, és a vízbe is teszek pl 1-1 szelet citromot, narancsot hogy ne mindig csak a sima vizet kelljen innom.
2021. ápr. 19. 15:10
 26/38 anonim ***** válasza:
68%
174 centi és 73-74 kg, ami teljesen arányosan oszlik el rajta. Igyekszik egészségesen enni, sportol. Figyel rá, hogy ne menjen 75 fölé.
2021. ápr. 19. 15:21
 27/38 anonim ***** válasza:
De ezt így veletek közli a párotok, vagy megkérdezitek?
2021. ápr. 19. 15:23
 28/38 anonim ***** válasza:
89%
60 kg jelenleg még 5 t szeretne fogyni. 165 cm
2021. ápr. 19. 15:25
 29/38 anonim ***** válasza:
97%
27-es: együtt élünk. Ha rááll a mérlegre, elmeséli, ha látom, én is ráállok. Együtt szoktunk sportolni, megbeszéljük a céljainkat. A pin kódját is tudom, pedig soha nem kérdeztem meg, csak láttam ezerszer, mikor beüti.
2021. ápr. 19. 15:48
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok 168 centi 65 kiló...eredetileg 56 kilóról indultam, ezt a súlyt nagyjából az utóbbi 3 évben húztam magamra. Rettenetesen zavar, igyekszem odafigyelni az étkezésre és a mozgásra. A párom szerint egyáltalán nem látszik, mivel olyan az alakom, hogy teljesen eloszlik rajta. De ismerek olyat, aki 150 centi és 110 kiló...és nő és abszolút nem is gondolkodik azon, hogy bármit tegyen, inkább fél óránként étkezik egy ételhordónyi kaját. Rendes tőled h próbálod motiválni de ha ő a durcázós fajta akkor lehet h nem jutsz vele előrébb...
2021. ápr. 19. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!