Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mit kell megtenniük egy kapcsolatért? És a nőknek szintén mit kell megtenniük egy kapcsolatért?
Mindkét nemnek ugyanazt: szerelem, tisztelet, vonzódás, odafigyelés a másikra, kompromisszum készség.
Ezen kívül meg, amiben megegyeznek. Megegyezésen alapul a hűség, házi munka, pénzkeresés, gyerekvállalás, gyerek nevelése stb.
Férfi: jó egzisztencia, jó külső
Nő: jó külső
Csak azért kérdeztem, mert mindig nekem kell írnom (vagy kellett, mivel nem járok már egyikkel sem) a barátnőmnek. Egyiknél ez volt: ha én nem írok, akkor napokig kihal a chat.
A másiknál: ha írogattunk vele, aztán kicsit játszok, tanulok, vagy elmegyek valahova és rá 1 óra múlva azt látom, hogy mire várok és miért nem írok neki.
Persze arra várok/vártam, hogy valamit ő is írjon már.. jóreggelt üzit mindig kapott tőlem, egyszer egyik nap kihagytam mert áramszünet volt, később amikor visszajött az áram, az első üzenet belecsípett a szemembe: miért nem írtál Jó reggelt üzenetet?
Már azt kezdtem hinni, hogy nekünk férfiaknak el kell kényeztetni a lányokat. 20 éves vagyok, mind a 2 lány idősebb volt nálam 1-2 évvel.
Én mindig elutaztam az egyikét több száz 100km-ert csak hogy vele lehessek, kapu elé se jött ki a lány, csak a tesója vagy anyja. Bementem hozzá, csak integetett de nem ölelt át, nem mondta hogy végre itt vagy stb. nem is ez a legnagyobb gondom az egésszel.
Akkor most két lány alapján akarsz általánosítani? Ne tedd. Ha igazán érdekled, ő is keresni fog, illetve erre fel lehet hívni a figyelmét, hogy nem fogod teperősnek tartani egy kapcsolatban ha ő is ír. Sok lányba belenevelik ezt a "ne add magad könnyen", "keressen a férfi ha akar valamit" dumát, de nyugtasd meg, hogy te az egyenlőség híve vagy és keressen nyugodtan mert nem fogod mindig te keresni.
Neked kell kijelölni a saját határaidat, nem becsicskulni bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!