Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párként hogyan ütitek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párként hogyan ütitek el az időt otthon?

Figyelt kérdés

Kifejezetten közös tevékenységre gondolok, aktív dologra.

Párom szerint nekem semmi nem jó, én vagyok a túl elégedetlen, de szerintem nem normális, hogy nincsenek közös dolgaink.

Néha elmegyünk sétálni valamerre, ez egy, ez oké.

Szoktunk filmet nézni, de nekem ez passzív tevékenység, mert csak ülsz és magad elé bámulsz, nem a másik társasága a lényeg.

Persze, a saját kis hobbijai megvannak mindenkinek, ő számítógépen játszik, én olvasok, festek, egyéb kreatív dolgok... de ez mind magányos tevékenység. Nem együtt vagyunk itthon, csak egymás mellett.

Ha nem csinálunk semmit, akkor párom odafekszik mellém az ágyra, telefonozunk vagy el-elalszunk. Ez tök jó dolog, szeretek hozzábújni, de ez megint nem építő jellegű program, csak az idő telt el vele, és nem csináltunk semmit.

Na, ha ezt szóvá teszem, akkor szokta közölni a párom, hogy nekem semmi sem jó, hiszen itt volt velem fél délután, miért nem tudok örülni annak, hogy összebújunk...

Társasjáték jutott még eszembe, de azt meg párom nem szereti, nem élvezi.

Más párok mit csinálnak otthon?

2021. ápr. 6. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Szóval neked nem jó a közös filmezés, a sétálás és az összebújás.

Tedd fel magadnak a kérdést: MIT SZERETNÉL?

Mi sorozatot nézünk, minden rész után beszélünk róla, ugyanez filmeknél. Főzünk, közösen vacsizunk, megbeszéljük kinek hogy telt a napja. Tv-ben streameket nézünk játékokról, amiket szeretünk. Néha sétálunk, hétvégente barátokat áthívunk és mi is ízlelgetjük a társasokat egyenlőre.

Szerintem a 4 fal között ennél többet nem lehet. El kell fogadni, hogy most kicsit ingerszegényebb mindenki élete és ez van. Mi pont ezért tartunk minden nap 2-3 óra én-időt (együtt élünk mi is), mert akkor tudunk a saját dolgainkkal foglalkozni. Én játszok a gépen, ő püttyögteti a gitárját a másik szobába stb. Aztán ha ezeket meguntuk, akkor leülünk 1 filmre vagy 2-3 sorozatrészre közösen, átbeszéljük ezeket, kajálunk és összebújunk. Ennyi.

Nekem is kicsit hisztisnek tűnnél, hogy csóró srác a fél napját ott tölti melletted és neked semmi nem elég jó.

22N

2021. ápr. 6. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Mi sem csinálunk sokmindent, vagy ahogy te írod inkább passzív dolgokat : film, olvasás, zene hallgatás

Nekem is a társas jut eszembe, vagy

Edzés kihívásokkal például (30 mp plank verseny).

Főzés

Felolvasás

Puzzle

2021. ápr. 6. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Filmezünk nonstop:-D Na jó nem, de most éppen karanténban vagyunk. Van egy közós fotózásunk+ közös vállalkozás terve, ezen is együtt dolgozunk. Sokat főzünk együtt, néha kártyázunk, sokat kirándulunk.
2021. ápr. 6. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:

1, Itthoni tevékenységről szól a kérdés, logikusan a kirándulás nem ilyen.

A délutáni szunya az nem tevékenység... marad a filmezés. Ez egy. Juhú! :)

Nem azt mondtam, hogy ez nem jó, hanem arra voltam kíváncsi, hogy mások mit csinálnak otthon, hogy az egy darab közös (passzív) tevékenységet esetleg mi is ki tudjuk bővíteni.

2021. ápr. 6. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Társas.

Film, sorozatnézés.

Közös főzés.

Közösen szoktunk enni.

Meg mikor mindketten netezgetünk, közben is szoktunk beszélgetni, ha valami érdekeset olvasott valamelyikőnk.

Én is megkérdezném, mit szeretnél közösen csinálni pároddal? Van egyáltalán elképzelésed? Vagy csak azt tudod, hogy az kevés amit csináltok?

2021. ápr. 6. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Társasjáték, kártya, festés-rajzolás, sütemény sütés, főzés, sorozat közbe maszírozás, szex, játékok konzolon, barkácsolás, nyuszival játék, szezonális dolgok: tökfaragás, marcipán tojás készítés, stb.

Azt hiszem kb ennyi.

2021. ápr. 6. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször mi is filmezünk vagy sorozatot nézünk, kártyázunk, néha együtt főzünk, ha nem is főzünk együtt, mindenképp együtt szoktunk vacsorázni és beszélgetni, van pár videojáték amivel ketten szoktunk játszani, emellett kertészkedünk - korábban lakásban csak kicsi teraszkertet csináltunk meg benn fűszernövényeket nevelgettünk, most nagy kertünk van szóval van mit csinálni benne.
2021. ápr. 6. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Mi most kezdtünk el közösen edzeni. Mindketten eléggé eltunyultunk ebben a nagy home office-ban, és meghíztunk, szeretnénk összekapni magunkat, de egymagunkban mind a ketten lusta disznók vagyunk. Így viszont szórakoztatóbb. :D

Sokat beszélgetünk, néha feldobok kérdéseket gyakoriról és megvitatjuk.

Online szabadulószobáztunk is már.

Közösen játszunk egy szgépes játékot.

Kutyákkal játszunk, de nyilván ez akkor játszik, ha van az embernek kutyája.

Nagyjából ezek. Mi ezekkel elvagyunk, de ha unatkoznánk, felcsapnánk a google-t.

2021. ápr. 6. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bújás, filmezés, főzés, beszélgetés ami bent szokott lenni.

Ha végre lehet menni valahova, akkor sok séta, étterem, kirándulás, randik :D

Egy kicsit nekünk is uncsi már ez a bezártság, vagyis főleg nekem, mert én folyamatosan be vagyok sózva. A vőlegényem könnyebben viseli.

2021. ápr. 6. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én, hogy a minőségi idő az, amikor ugyanúgy együtt vannak, mint máskor, de nem bassza le a nő az embert. :D
2021. ápr. 6. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!