Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit nyomkodja otthon a mobilt a párotok?
Az enyém egész este tv és (kaja közben is néha-amire baromi ideges vagyok).
Napkozben nemnagyon tudja sokat nyomkodni.
Este hazajon félóra és biztos ott a mobil a kezében.
Mindegy h lenne helyette más is amit meg kellene csinálni(pl 5napja nem képes eltenni a ruháit amit ősszehajtogattam neki )- ha szólok akkor nincs rá időm, arra ami 5perc nincs, de telózni minden nap van több órája.. 34f
Napi 1-2 percet összesen, néha megnyomja hogy megnézze nem hívta-e valaki, de ennyi.
27N (ő 27F)
#4 vagyok
Ja igen, meg néha használja a számológépet, mértékegységátváltót, ilyesmiket rajta.
Párom is elég függője volt anno, de amúgy hála égnek mostanra már szépen leszokott. Kajálás és sétálás, beszélés közben sosem nyomkodta, szóval ebből nem volt gond, ellenben ha pl. barátokkal összejöttünk ott 10 percenként a kezébe vette, mintha kb szorongana beszélgetni helyette, pedig az ő barátai is. Vagy mikor szülőket látogatunk, ott is mindig nyomkodta. Baromi idegesítő volt, én szépen megkértem és szerencsére nem volt ebből veszekedés, megértette, visszább vett sokkal. Nem szeretném irányítani, megszabni neki a dolgokat, de szerintem tiszteletlenség társaságban nyomkodni.
Mostanra kb az a felállás van, hogy hazaérünk melóból, ott mindketten kinyomkodjuk magunkat mert nem olyan sűrű a munkánk, aztán itthon beszélgetünk, vacsizunk, filmezünk, és max ezek között pár percre a kezünkbe vesszük, ha olyan van. De attól tuti falra másznék, ha órák mennének el erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!