Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit nyomkodja otthon a mobilt a párotok?
Figyelt kérdés
Az enyém egész este tv és (kaja közben is néha-amire baromi ideges vagyok).
Napkozben nemnagyon tudja sokat nyomkodni.
Este hazajon félóra és biztos ott a mobil a kezében.
Mindegy h lenne helyette más is amit meg kellene csinálni(pl 5napja nem képes eltenni a ruháit amit ősszehajtogattam neki )- ha szólok akkor nincs rá időm, arra ami 5perc nincs, de telózni minden nap van több órája.. 34f
2021. márc. 12. 14:03
11/13 A kérdező kommentje:
Nincs bajom vele hogy használja hisz a munkája miatt kell. De vezetés és séta közben nem nyomkodja még. Egész este játszik rajta még a wcn is..meg videót néz.
2021. márc. 12. 17:29
12/13 anonim válasza:
Az en paromnak ki se lehet venni a kezebol, nem egyszer vesztunk mar ossze ezen. Elmegy wcre 5perc alatt vegez a dolgaval de fel orat meg rajta kotlik, mert jatszik, vagyvideot nez. Furdes, eves detto. Egyszeruen fuggo,ha orditok vele nem erti engem miert zavar. Egesz nap egyedul vagyok a harom honapossal, jol esne egy kis beszelgetes, de csak tomondatokban valaszol, rosszabb esetbe hummog, mert nem figyel. O 25eves,de mar 12-13evesen bele volt b.zulva a szamtech vilagaba, remelem egyszer kinovi
13/13 anonim válasza:
Az én párom sose, nincs neki teloja. Rendes enber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!