Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Parom folyton lehulyez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom folyton lehulyez?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek mi a tapasztalatotok arrol ha parotok mindig lehulyez? De nem csak ugy viccbol, nalunk paromnak eleg ironikus szarkasztikus neha kioktato stilusa van ami nalam egy eroszakos eleg egeszseges😂 ontudattal parosul. Teny hogy nem vagyok egy zseni, de nem is tartom magam annak, amihez kell megvan eszem.

De sokszor ha esetlegesen egy magyarazatot nem ertek sokadjara sem nem tudok bizonyos lexikalis tudast, vagy csak ugy szimplan elsore nem fogok fel valamit lehulyez, sokszor viccesen de volt tobb alkalom hogy mar ez a viccesseg kicsit atfordult. Sokszor en is nevetek magamon de mikor sz a hulyezest mar hatszor mondja el es nem magyarazza vagy valaszolja meg az adott dolgot raszolok hogy tolem meg ezerszer is elmondhatja ha hulye vagyok hulye vagyok pont leszxrom, de mondja mar el, illetve tobbszor raszoltam mikor mar sertonek talaltam.

Es a tegnapi nap folyaman is egy beszelgetesunk alkalmaval nem ertettem ugy valamit h semmi ralatasom sem volt a tortentekre se az azt koveto dolgokra, probalnam megerteni hozzaszolni levonni a kovetkeztetest, es akkor leoszt hogy minek magyarazok ha nem tudom....

Es felkaptam a vizet hogy ha nem avat be, vagy nem a teljes tortenetet tudom akkor mi a fxsz ak mondja el??? Minek beszelgetunk??? Sokszor felidegesitett mar mert kisse lealacsonyitonak erzem

Mar egy ket alkalommal ezt a viselkedeset es szova is tettem neki termeszetesen vita keredett belole.

Ne ertsetek felre lepereg rolam nem erint erzekeny, mert tudok magamon nevetni es nem teszem oda magam ahova nem kene, de ug gondolom az embernek a szerelmi kapcsolataban ez kisse banto....

En sem kezdem el ot bizonyos megjegyzesekkel lealacsonyitani amikor olyan helyzetbe kerul hogy az igen cska gaz az o szemelyet nezve, es attol h kinyitja a szajat akkor is a tette mast mutat.

Es ezt mar elmagyaraztam neki, de megis sokszor amikor kicsit feszultebb napja van elengedi ezt es serto modon tesz megjegyzeseket.

En ezeket teljesen likvidalni szeretnem, es meg egyszer mondtam mar neki tobbszor szepen csunyan es megis!

Mit tegyek h ilyen esetben eszre vegye magat? Nem vagyok az a tipus aki sertegetne masikat, inkabb elengedem a fulem mellett mert hajlamos vagyok tulzasokba esni es egy mondat helyet egy egesz bekezdest raolvasni a masikra, durvan.....

2021. márc. 27. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:

- hányra menjek át?

- amikor akarsz.

- oké.

- légzőkészüléket hozz.

2021. márc. 27. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem kommunikációval le kell rendezni, mert ha nincs rendezve, esetleg házasságban komoly témák vagy vita esetén is lehet ebből probléma. Például ha igazát úgy próbálja érvényesíteni: "te nem érted", "nem látod át", "nekem van igazam ezért" stb.
2021. márc. 27. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Es a helyesirasodhoz mit szol?
2021. márc. 27. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
dobd, egy életlen tudorka nyomorult..Ha valamit tudok és a másik nem érti, akkor megpróbálom kifejteni.
2021. márc. 27. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!