Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párotoknak van jogosítványa, vagy együtt tudnátok lenni olyannal akinek nincs?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 12:31
11/17 anonim válasza:
Elobb, mint egy olyannal, aki eletveszelyesen vezet.
12/17 anonim válasza:
5. vagyok.
Hiába pontoztok le, igazam van!
Mert tényleg, mit ér a jogsi, ha nincs lóvé kocsira?
13/17 anonim válasza:
6 páromból 1-nek volt ő is már a kapcsolatunk végén fejezte be
(2 éves kapcsolat volt). Jelenlegi páromnak sincs, ha majd tellik rá neki lesz majd.
14/17 anonim válasza:
Van neki, ahogy nekem is. Alap.
15/17 anonim válasza:
Nincs neki, de szeretné letenni. Ha nem tervezné, akkir is együtt lennénk, nem ezen múlik. Nekem van jogsim is és kocsim is, a belvárosban nem vagyok hajlandó vezetni, de hosszabb utakon imádom, szívesen vezetek. Persze örülnék, ha neki is meglenne már, mert akkor néha lepasszolhatnám a vezetést, ha épp nem lenne hozzá kedvem/fáradt lennék. De nem probléma, hogy nincs, túlélem.
16/17 anonim válasza:
Nekem nem is lehet soha- sajnos engem nagyon bánt. Mert mindig vlkinek hurcolászni kell ha oda megyek ahol nincs jó közlekedés. Sokal több szervezést igényel egy egy út ha nincs jogsid..
17/17 anonim válasza:
Van jogsija, de nem vezet és autónk sincs.
Kit érdekel? :D Nem a lehetséges autóját, hanem őt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!