Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem alszik velem a parom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem alszik velem a parom?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt, es jelenleg van egy munkabeli rosszabb idoszaka paromnak ami vegett, mar tobb mint egy honapja de nem alszik itthon velem, csak hebe-hoba.

Eleinte elfogadtam mert tudtam lattam az egeszet, nalam belefert, de egy ket hete mar szova teszem, es termeszetesen vita van belole amiert ben tudom megerteni.

Elmondja h nem tud itt nyugidtan aludnu, nem akarja az idegesseget ram tenni, a legkisebb neszre is felebred, raadasul egy horkolo-szorcsogo kutyank is van.

Mindennap talalkozunk, mindennap feljon, toltunk egyutt egy kis idot, van hogy itt alszik ezektol fuggetlenul.

De a mai nap vacsi utan kicsit megpilledtunk, 11 ora is elmult es kepes volt elmenni a masik lakasba:(

Nagyon rosszil esett, de mai nap is szovaltasba keveredett mar delutan,mar ez az itt ott alvas annak ellenere hogy ket eve egyutt is elunk.

Szerintetek????

En nem ertem ezt az egeszet, no nincs a dologban de a legrosszabb jutott ma mar az eszembe, hogy ez nem e a kapcsolat vegenek az elojelei....:(

Sokszor hajnalig beszelunk telefonon is ha a masik helyen van, reggel az az elso h uzenetet ir ha indul dolgozni, minden oke napkozben is de nekem kezd furcsa lenni:(

27-34 evesek vagyunk

2021. márc. 10. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Celravezeto,ha turelmes vagy. Sportolj,talalkozz a baratokkal,vidd kutya baratokhoz a kutyad(marmint,h o is tudjon a kutya barataival talalkozni.)

Nekem ugy tunik,h szeret teged es nem csak kifogas.

Fuldugot probalt mar?

Nem tud a kutyatok masik szobaban aludni,h ne a parod szoruljon ki? Errol beszeltetek?

Ha van ket szobatok,hangszigetelest nem tudtok csinaltatni?

De ne veszekedj vele. Ne idegesitsd.

Idovel visszajon es minden jo lesz.

N/40

2021. márc. 10. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Én sem alszom egy ideje a párommal.

Kitalálta, hogy télen is csak nyitott erkélynél tud aludni. Szakadó esőben is nyitott erkély kell neki. Kicsi az ágy, a 2/3-át elfoglalja. Rám szól, hogy forduljak be, mert tudja, hogy hanyatt nem tudok elaludni. (Ez így igaz, de gyakorlatilag megparancsolja, hogy mostantól be kell fordulnom.)

Ő mindig azonnal elalszik és azonnal álmodik, ami miatt hangosan beszél álmában, tehát engem felébreszt. Alig tudok visszaaludni.

Így most legalább tudok aludni.

2021. márc. 10. 02:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az nem megoldás hogy egy lakásban aludjatok de ne egy szobában?

Azt gondolom az érthető ha nem tudtok együtt aludni. Akár időszakosan akár hosszútávon, nem mindrnki kompatibilis.

De ez a lakásos engem is zavarna. Hogy együtt éltek de közben megsem. Ha 1x-1x megtörtént volna oké, de hosszútávon azért ez már nem jó.

Egy lakás, 2 szoba? Akár ha az egyik a nappali és akkor oda venni valami olyan bútort ami nem csúnya, nem néz ki furan de kényelmes is.

2021. márc. 10. 07:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen probléma van a munkával? Miért nem tud nálad aludni, mi az ami otthon jobb? Hogyha ennyire rossz a munkahelye, érdemes elgondolkodni a váltáson, mert rámegy az egészsége és a kapcsolat is.
2021. márc. 10. 07:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Azert nem reszleteztem mert nem szeretnem leirni a munkahelyi problemait. Nyilvan ha olyan problema lenne akkor valtana, de ez egeszen mas jellegu gond, atmeneti, de sajnos eleg sok stresszt rak ra..
2021. márc. 10. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha o problemaknal igy viselkedik, akkor valoszinuleg majd mindig ez lesz. Nem is az a baj, hogy nem egy agyban alszotok.
2021. márc. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!