Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a párral vagy együtt, akivel igazán szeretnél?
Nem. Viszont kényelmes, élhető életem van, a férjem rendes, figyelmes, segítőkész, hűséges.
Ha kiszállnék belőle, építhetném fel elölről az egész szarságot.
Olyan párom van, akivel eltudom képzelni az életem. Az, hogy ő a "maximum", nem tudhatom. Nyilván vannak dolgok, amikben ütközünk, de ilyen mindenhol van, családban és barátságokban is. Nem attól tökéletes valaki, hogy mindenben megfelelő. Az viszont biztos, hogy boldoggá tesz engem és mérhetetlenül türelmes, empatikus, odaadó, megbízható. Szerintem ezek alapján is egy szuper ember, de emellett is rengeteg pozitív dolgot eltudnék még róla mondani, ami erősíti bennem azt, hogy mennyire szerencsés vagyok.
Vannak dolgok, amik stresszesebb időszakban vita források. Sokszor belustul, néha feledékeny. Ezt úgy kell érteni, hogy néha mondjuk belustul hétvégére és semmi kedve programhoz, de ha mondjuk beteg lennék, vagy szükségem lenne rá, ugorna. Néha elfelejt 1-1 házimunkát és kérnem kell rá, de soha életében nem felejtett el szülinapot, évfordulót, nőnapot stb. Emberből van, nem tökéletes. Ahogy nyilván én sem:)
Szóval összességében igen, azzal az emberrel vagyok, akivel igazán szeretnék. A kapcsolatunk jelenleg is túlél egy világjárványt, lezárásokat, bezártságot. Szerintem ez is egy mérföldkő, mert nagyon sok kapcsolat ment tönkre a covid miatt, amikor igazán kiütközött, hogy két ember összezárva mennyire működik. Nálunk is voltak borzasztó feszült időszakok, de túljutottunk. Ráadásul covid alatt hunyt el a kutyusom, volt mindkettőnknek munkahelyváltása és egy költözése. És túléltük. :)
22N , 3 éve együtt
Jelenleg nem vagyok senkivel. A kettőből az egyik férfi, akit valaha szerettem, és akit még mindig szeretek meg nincs velem sajnos. Néha már úgy érzem, hogy így fogok elpusztulni, hogy sosem múlik el, amit iránta érzek és emiatt meg mindenki üresnek és szürkének tűnik. Úgy meg nem lehet semminek sem nekiállni, hogy magammal küzdök, hogy ne érezzem, amit érzek.
23/L
En megtalaltam azt a valakit, akit mindig is kerestem, a TOKELETEST. Jovoheten lesz az eskuvoje es terhes a menyasszonya...
Egesz eletemben ot kerestem, de rovid idot kaptam csak belole. Sosem felejtem el. Most nezhetem vegig, ahogy boldog, massal...
24N
Volt egy párom, akivel úgy gondoltam, hogy elválaszthatatlanok leszünk örökre. Nem volt tökéletes, de én sem, pont ezért voltunk jók. Bármit megtettem volna érte. De valami elromlott és 7,5 év után külön mentünk. Neki már van más, de tudom, hogy nem boldog. Az én társaságom keresi, aminek az egyik felem titkon örül, a másik felem sír,mert tudom, hogy a kapcsolat végén történt rossz dolgok miatt mi már nem tudnánk újra működni.
Mióta elment, nem találom a helyem, pedig voltak lehetőségeim, de 4 "pár jelölttel" zártam rövidre a dolgot, 1 hónapnál tovább nem bírtam mellettük. Remélem, hogy 1x találok még olyat, akiért a végtelenségig elmennék, mint miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!