Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azzal a párral vagy együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal a párral vagy együtt, akivel igazán szeretnél?

Figyelt kérdés
Olyan párod van, akiről tudod, hogy ő a maximum? Olyan párod van, aki mindenben megfelel számodra?
2021. márc. 9. 13:35
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
55 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos nincs párom tehát nem vagyok olyannal akivel nem szeretnék (ez is nagyrészt a szingliségem oka) de olyannal se akivel szívesen😂
2021. márc. 9. 13:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mit akar. Ezért állnak ilyen csehül a kapcsolatok. A leírtak kicsit ütik egymást.

Azzal vagyok együtt akivel igazán szeretnék és elfogadom őt olyannak, amilyen. Nincs olyan, hogy maximum és hogy mindenben olyan amilyet elképzeltél. SEnki sem tökéletes de a hibáival együtt vagy elfogadod a másikat vagy keresel mást.

Sok dologban olyan, amilyen tulajdonságokkal rendelkező emberre vágytam. Van amiben teljesen más. Azt mondják mindenkinél van jobb. Lehet de szerintem az élet lényege, hogy találj egy valakit akit úgy szeretsz ahogy van, nem akarod megváltoztatni, teret engedsz neki és ő is neked és nem vágysz másra, többre, jobbra. Értékeled amid/akid van.

2021. márc. 9. 13:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vele együtt, bár vonzódás van :)
2021. márc. 9. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Azzal vagyok igen. Nem voltak elvárásaim, de nem is akartam komoly kapcsolatot ( ő se), csak kirándulótársat....aztán az élet máshogy akarta :-) azóta együtt is élünk. Nekem ő tökéletes, ez a lenyeg.
2021. márc. 9. 13:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem életemben összesen fél évet voltam együtt 1 olyan emberrel, akire azt mondanám, hogy kívül-belül olyan pár volt, amilyet elképzelek magamnak. Akikkel megismerkedem és vonzódnak hozzám, azok vagy külsőre, vagy belsőre nem tetszenek, akik pedig számomra megfelelnének, azoknak én nem tetszem (azt az 1 esetet leszámítva).
2021. márc. 9. 13:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom értelmezni, hogy ő a maximum?

De ô volt az első olyan kapcsolat, ahol már természetes volt az elköteleződés, a család.

2021. márc. 9. 14:09
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom. Válságban van a kapcsolatunk. Én imádom őt, de az utóbbi hetekben egyre távolodik tőlem, nem tudja szeret-e, hogy szerelmes-e, nem tudja mit akar magyarul. Nekem meg fogy a türelmem, sose tettem még ennél többet egy kapcsolatba, mint az utóbbi 3 hétben, miután megtudtam, hogy ő úgy nem boldog, ahogy voltunk. Most fussak egy férfi után? De nélküle úgy érzem semmi ertelmebaz életemnek. Annyira tud szeretni, annyira egy lovag, jó a humora, kib*szott szexi, de ezeket már mind nem mutatja felém... 22L
2021. márc. 9. 14:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akivel lenni szeretnék, azt nem érdeklem. A többi meg engem nem érdekel. Egyelőre jobb egyedül, mint kamukapcsolatban, aztán meglátom.
2021. márc. 9. 14:29
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Közel 7 éve teljesen egyedül vagyok. Párt mondjuk nem szeretnék, csak szexpartnert. Azért nincs az sem, mert a számomra elérhető maximumtól is még bőven elhánynám magam - nem csak én egyébként, minden más nő is. Olyanra, amilyet szeretnék (legyen kölcsönös vonzalom, kívánjuk egymást), esélyem sincs, nem is volt, és nem is lesz soha.
2021. márc. 9. 14:55
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es, miért gondolod, hogy esélyed sincs egy olyanra, amilyet szeretnél?
2021. márc. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!