Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napi tennivalókat hogy osztjátok be?
Én se enném 3x ugyan azt a kaját egymás után vacsora, másnap ebéd, harmadnap ebédre ezzel szerintem sokan vannak így az ember meg is utálja, ha mindig azt kell enni.
Mi vacsorára hideg kajákat szoktunk enni ezek kb 10 perc alatt megvannak.
Főzésnél mindig 4 adag és a maradékot egy nap kimaradásával esszük így nem eszed folyamatosan ugyanazt.
Takarítás elvan osztva kettőnk között.
Szex heti 1-2 alkalommal van általában hétvégén.
A reggel legyen a te időd, ne takarítással cseszd el. Hagyd a pi**ába ha koszos a szőnyeg, vagy délután csinálja meg a párod. Láttam, igen, fizikai munkát végez, de hidd el nem fog belehalni ha előveszi a porszívót.
Tudom, mert mi is így csináljuk. Párom másfél órával korábban ér haza, így ha por van, vagy kosz vagy, vasalni való, azt megcsinálja.
Én másfél órával azután megyek dolgozni, hogy ő elment. Annyit csinálok, hogy rendet teszek utána a konyhában, mert nyilván hajnal 5-kor nem fog a morzsákkal meg ilyenekkel foglalkozni.
Ha este kupit hagytunk a nappaliban, azt elpakolom, ha a teregetőn vannak ruhák, leszedem, ami nem vasalós kupac azokat elrakom a helyükre, de hajnali nagytakarítást nem csinálok.
Ha valami koszos azt megcsinálja az, aki észreveszi, vagy szólunk egymásnak, hogy csinálja meg legyen olyan drágaságos.
A nagyobb takarítást hétvégén csináljuk közösen, de nincsen kifejezetten munkarend, hogy ki és mit csinál.
Mint mondtam a párom szokott vasalni, mert megnyugtatja, de ha éppen nincs hozzá kedve, és látom, hogy ott van a kupac, akkor szó nélkül megcsinálom én.
Hát nem őrült meg egyikünk sem, hogy minden nap kinyaljuk a házat az biztos. Azért élni is szeretnénk. Kb 3 naponta főzök, külön- külön mindkettőnkre, mert más az étrendünk ( az ízlésünk is), a férjem intézi a vásárlásokat. Heti 2x teljes takarítás, napi szinten max mosogatunk és mindig elpakolunk magunk után. Nincs se kosz, se kuplerály. Mosás- teregetés hétvégén. Egyébként heti váltásban csináljuk a házimunkát. Esténként ezen túl edzés, majd sorozatokat nézünk/ játszunk valami társast/ kártyázunk, közös fürdés , olvasás, ágy. Ennyi. Jelenleg más, elmenős program nem is játszik a covid korlátozások miatt.
35/N, 32/F, 11 éves kapcsolat.
Ha nem eszi meg harmadnap ugyanazt, akkor fagyassz le belôle, és másnapra olvassz ki valami mást. De nyugodtan ehettek egy héten párszor szendvicset is. Amikor te fôztél, alap, hogy ô mosogat és rakja rendbe a konyhát. Ha ô fôzött, akkor te mosogatsz és pakolsz el. Ami a takarítást illeti, hétköznap a porszívózás elég, az meg nem tart órákig. Esetleg egy robot porszívó jól jöhet.
Ja, és akármennyire nem tud fôzni, pár egyszerû receptet, mint paprikáskrumpli, pörkölt, krumplis tészta, tojásos tészta, spagettiszósz, palacsinta stb. simán megtanulhatna, és minden héten egy nap övé a fôzés (akár úgy, hogy másnapra is elég legyen). Ha tud öt-hat féle ételt és azokat váltogatja, az is teljesen jó. “Ha nem megy neki nem csinálja”, az élet nem így mûködik. Tessék beletanulni. Ha komolyan tervezel vele, és késôbb gyereketek is lesz, a tennivalók csak hatványozódni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!