Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párommal csak 2 hetente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal csak 2 hetente lakunk együtt. Van egy ilyen kapcsolatnak értelme hosszútávon?

Figyelt kérdés
Már több mimt 2 éve vagyunk együtt. A gyerekei nála vannak minden második héten , ezért mi is csak minden második héten találkozunk. Nem tudom mi lesz ebből , főleg úgy,hogy nem szimpatizálok a gyerekeivel.

2021. febr. 28. 08:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez bukta, úgy ahogy van.

Először is a párod ott szúrta el, hogy téged titokban tartott, ezzel rombolta az önbizalmadat. Kialakult benned egy negatív érzés, amit már nem lehet helyrehozni.

Másodszor most is csak a második helyre kerültél, nem egyenlő félként kezel téged. Olyan vagy ebben a kapcsolatban, mint egy huszadrangú ember, ez tovább csak szítani fogja az ellentéteket köztetek.

Nem azzal van a baj, hogy a pasinak gyerekei vannak, hanem elejétől fogva nem jól kezelte a dolgokat. Persze lehet te is hozzátettél ehhez, hogy nem bírod a gyerekeit.

Ezt a kapcsolatot már le kell zárni és keress olyan pasit akinek te leszel a világ közepe.

2021. febr. 28. 09:53
 12/20 A kérdező kommentje:

11#

Igen, sajnos a mai napig nem tudom azt elfelejteni, h bant velem egy evig. Pl ramrakta a telefont ha ott voltak a gyerekei...Most is ugy erzem csak azert kellek neki, h ne unatkozzon mikor egyedul van.

Ja es a gyerekei szobajaban az iroasztalhoz sem ulhetek le..

2021. febr. 28. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy így van. Unaloműző vagy neki. Magadnak teszel jót, ha kilépsz. Fájdalmas lesz, hiszen gondolom szereted, de te értékes ember vagy, ő nem fog változni. Ha kilépsz, lehet lesznek ígérgetések, de ne fogadd el a második helyet.

Egy kapcsolatban társak vannak és nem pótlékok.

Keress olyat aki felemel és nem lezúzza az önbizalmadat. 11# voltam

2021. febr. 28. 10:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
DE miért nem vagy ott, amikor a gyerekek is ott vannak? Te hol vagy olyankor? Bérelsz egy lakást, csak emiatt? :o
2021. márc. 1. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy zéró kapcsolat. Egy évig hazudott? Uggyan már!

elvált férfi vagyok, imádom a gyerekeimet, ki nem bírnék egy napot nélkülük, vagy legalább az említésük nélkül, de mégis teljesen normális kapcsolataim voltak azóta is.

2021. márc. 5. 18:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a helyzet azóta? Szakítottatok?
2021. júl. 27. 18:09
 17/20 A kérdező kommentje:

Egyutt vagyunk es hamarosan osszekoltozunk.

Aztan hamar kiderul, ha nem mukodik es , akkor nem huzzuk tovabb egymas idejet..

2021. júl. 29. 22:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Szakitottunk ferbruárban
2022. máj. 16. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Szóval egy évig megalázott, az idő felét töltötte veled, majd nem működött.

Gyakorlatilag az elejétől fogva nem működött.

Kívánom, hogy jó párt találj!

dec. 3. 20:40
 20/20 anonim ***** válasza:
19 vagyok - Remélem, hogy azóta már találtál is!
dec. 3. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!