Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal csak 2 hetente lakunk együtt. Van egy ilyen kapcsolatnak értelme hosszútávon?
Ez bukta, úgy ahogy van.
Először is a párod ott szúrta el, hogy téged titokban tartott, ezzel rombolta az önbizalmadat. Kialakult benned egy negatív érzés, amit már nem lehet helyrehozni.
Másodszor most is csak a második helyre kerültél, nem egyenlő félként kezel téged. Olyan vagy ebben a kapcsolatban, mint egy huszadrangú ember, ez tovább csak szítani fogja az ellentéteket köztetek.
Nem azzal van a baj, hogy a pasinak gyerekei vannak, hanem elejétől fogva nem jól kezelte a dolgokat. Persze lehet te is hozzátettél ehhez, hogy nem bírod a gyerekeit.
Ezt a kapcsolatot már le kell zárni és keress olyan pasit akinek te leszel a világ közepe.
11#
Igen, sajnos a mai napig nem tudom azt elfelejteni, h bant velem egy evig. Pl ramrakta a telefont ha ott voltak a gyerekei...Most is ugy erzem csak azert kellek neki, h ne unatkozzon mikor egyedul van.
Ja es a gyerekei szobajaban az iroasztalhoz sem ulhetek le..
Sajnálom, hogy így van. Unaloműző vagy neki. Magadnak teszel jót, ha kilépsz. Fájdalmas lesz, hiszen gondolom szereted, de te értékes ember vagy, ő nem fog változni. Ha kilépsz, lehet lesznek ígérgetések, de ne fogadd el a második helyet.
Egy kapcsolatban társak vannak és nem pótlékok.
Keress olyat aki felemel és nem lezúzza az önbizalmadat. 11# voltam
Ez egy zéró kapcsolat. Egy évig hazudott? Uggyan már!
elvált férfi vagyok, imádom a gyerekeimet, ki nem bírnék egy napot nélkülük, vagy legalább az említésük nélkül, de mégis teljesen normális kapcsolataim voltak azóta is.
Egyutt vagyunk es hamarosan osszekoltozunk.
Aztan hamar kiderul, ha nem mukodik es , akkor nem huzzuk tovabb egymas idejet..
Sajnálom. Szóval egy évig megalázott, az idő felét töltötte veled, majd nem működött.
Gyakorlatilag az elejétől fogva nem működött.
Kívánom, hogy jó párt találj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!