Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Működhet így egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk szerelmesek, de november óta együtt élünk. Nagyon jól elvagyunk, szex is jó. Sok dologban hasonlítunk. De nem vagyunk szerelmesek. Hiányzik ha elmegy valahova, rám is ír, hogy én is neki.

Működhet így? 42/46 pár

2021. febr. 21. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Működhet addig, amíg valamelyik fél bele nem szeret valakibe.
2021. febr. 21. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Hát olyan vad érzelmeket ne várj negyven felett. Szerintem te valami elvarázsolt világban élhetsz ne haragudj, gondolom te vagy a nő, igaz?
2021. febr. 21. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
2.-nál a pont. Azt hinné az ember, hogy 40+ -osan már felnő az ember.
2021. febr. 21. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
40 felett is lehet szerelem,nem hinném,hogy ez korfüggő.Ha nincs meg az érzésekben ez a bizsergés nem biztos,hogy hosszútávon működni fog. De persze lehet,attól függ mit hogy toleráltok. Amit leírsz számomra kicsit olyan mintha azért lennétek együtt,hogy ne legyetek egyedül. Ezt is lehet értékelni!
2021. febr. 21. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Ha Nektek ez megfelel, akkor ne adj mások véleményére.

Nyugdíjasok otthonában is összekelnek az emberek és aligha lángol úgy a szerelem, mint amikor 20 évesek voltak (akkor még külön-külön).

Én nem látok a kapcsolatotokban semmi kivetni valót.

Ffi/79.

2021. febr. 21. 11:29
 6/10 Angel3000 ***** válasza:
100%
Kedves kérdezô! Mûködhet, - nem vagytok màr tùl fiatalok! Jòzan, kieggyensùllyozott kapcsolat, a mai vilàgban aranyat ér!
2021. febr. 22. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kell lepontozni, aki realistán látja a világot es nem valami Danielle Steel regenyben él? Attól is lehet stabil és támogató egy kapcsolat ha nem repkednek legyek a hasatokban.

N40+

2021. febr. 22. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Én pont h 40 felett váltam el mert szembe jött a szerelem. Ez egy hülyeség h 40 felett ilyen már nincs ! Aki ilyet ír az valószínűleg meg a 20 as éveit tapossa és nem lát bele h 40 felett is van élet! Megcáfolom igen is van nagy szerelem 40 felett is! Nálatok attól fog fügni h működik e h igénylitek e a szerelmet. Olyat is ismerek aki elvan szerelem nélkül is a párjával élnek mint a lakótársak. Eljarnak attól kirándulni, nyaralni együtt mert igényük az van rá! De erezni a közelükbe h nincs köztük több. Ilyen is van.
2021. febr. 22. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Működhet hát! Én pl. nem is akarnám, hogy egy nő a szerelmével beterheljen! F50,
2021. febr. 22. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Beterheljen...ez jó! Engem csak terheljen az akivel kapcsolatom van! Más az ha rám akaszkodik,kihasznál,olyat persze neeem. De aki szimpatikus annak értékelem a szerelmét,még akkor is ha nem a huszonéves rajongás.
2021. febr. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!