Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavar, hogy a párom minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a párom minden nap kádban fürdik. Miért nem tud zuhanyozni?

Figyelt kérdés

Hiába mondom neki.

27/N

2021. febr. 15. 15:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell kutatás, elég ha a kádban zuhanyzás közben bedugod a dugót. Én már próbáltam, és minden kutatási eredmény ellenére egy kényelmesen hosszú zuhanyzással feléig engedtem a kádat. Én is meglepődtem.

Persze, hogy kevesebb vizet fogyaszt a zuhany - ha 5 perc alatt abbahagyod. Úgy is lehet, csak nem mindenki szeret sietni. Te szeretsz gyorsan túlesni a fürdésen, akkor neked tényleg gazdaságosabb a zuhany.

2021. febr. 15. 17:39
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

Remélem, hogy ez kamukérdés.

Mégis mi közöd hozzá, hogy hogyan tisztálkodik?

2021. febr. 15. 17:40
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet hogy azért hogy neked jó legyen? Én mielőtt lexopatom, mindig jól kiáztatom hogy jó legyen neki is.
2021. febr. 15. 18:25
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Télen fürdeni kellemesebb.

Nyáron zuhanyozni.

Téged miért zavar, ha ő szeret fürdeni? Nincs is kellemesebb, mint egy fürdő a nap végén, jó forró vízben és annyira, hogy a végén a bőröd teljesen kitisztul és átveszi a tusfürdőd vagy egyéb szered illatát.

2021. febr. 15. 19:16
 25/28 anonim ***** válasza:
20%

21. Persze, ezekkel haladni szeretek és nem sok időt szánni rájuk. Kikapcsolódni máshol is ki tudok.

Már sokszor úgy érzem azzal is UFO vagyok, hogy a szaráshoz nem viszek be telefont magammal, hanem azzal is szeretek 5 perc alatt végezni és haladni utána a dolgommal. Pedig nem egy hű de pörgős életem van, nem ilyen típusú ember vagyok, csak én a szarásban, fürdésben, stb. a funkcionalitást látom, nem a pihenési lehetőséget. De ez pl attól is függ, hogy valaki mennyire egyedül él, mennyire tud elvonulni mások elől. Egyedül lakom, nem kell a WC-be vagy a fürdőszobába visszavonulnom, ha egyedül szeretnék lenni.

2021. febr. 15. 21:10
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer volt ilyen barátom, amikor fürödtem be akart jönni megnézni mennyi vízben, mit teszek bele, stb. Még le is akart fürdeni benne utánam.

Beteges.

2021. febr. 16. 08:10
 27/28 anonim ***** válasza:
26 És mi történt volna, ha túl sok vizet engedsz? 😄
2021. febr. 16. 08:13
 28/28 anonim ***** válasza:
20%
Régen csak kád volt. Lehet, hogy időutazó és így szokta meg.
2021. febr. 16. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!