Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a párom minden nap kádban fürdik. Miért nem tud zuhanyozni?
Hiába mondom neki.
27/N
Nem kell kutatás, elég ha a kádban zuhanyzás közben bedugod a dugót. Én már próbáltam, és minden kutatási eredmény ellenére egy kényelmesen hosszú zuhanyzással feléig engedtem a kádat. Én is meglepődtem.
Persze, hogy kevesebb vizet fogyaszt a zuhany - ha 5 perc alatt abbahagyod. Úgy is lehet, csak nem mindenki szeret sietni. Te szeretsz gyorsan túlesni a fürdésen, akkor neked tényleg gazdaságosabb a zuhany.
Remélem, hogy ez kamukérdés.
Mégis mi közöd hozzá, hogy hogyan tisztálkodik?
Télen fürdeni kellemesebb.
Nyáron zuhanyozni.
Téged miért zavar, ha ő szeret fürdeni? Nincs is kellemesebb, mint egy fürdő a nap végén, jó forró vízben és annyira, hogy a végén a bőröd teljesen kitisztul és átveszi a tusfürdőd vagy egyéb szered illatát.
21. Persze, ezekkel haladni szeretek és nem sok időt szánni rájuk. Kikapcsolódni máshol is ki tudok.
Már sokszor úgy érzem azzal is UFO vagyok, hogy a szaráshoz nem viszek be telefont magammal, hanem azzal is szeretek 5 perc alatt végezni és haladni utána a dolgommal. Pedig nem egy hű de pörgős életem van, nem ilyen típusú ember vagyok, csak én a szarásban, fürdésben, stb. a funkcionalitást látom, nem a pihenési lehetőséget. De ez pl attól is függ, hogy valaki mennyire egyedül él, mennyire tud elvonulni mások elől. Egyedül lakom, nem kell a WC-be vagy a fürdőszobába visszavonulnom, ha egyedül szeretnék lenni.
Egyszer volt ilyen barátom, amikor fürödtem be akart jönni megnézni mennyi vízben, mit teszek bele, stb. Még le is akart fürdeni benne utánam.
Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!