Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a párom minden nap kádban fürdik. Miért nem tud zuhanyozni?
Hiába mondom neki.
27/N
Én minden nap kádban fürdök.
Ami tény, több vizet elpacsálok, mint ha zuhanyoznék, de ez van.
Engem meg az zavar, hogy vannak ilyen HP- k!!
Ugye, hogy az én felháborodásom mennyivel jogosabb?🤔
Mind reagál arra, amikor ezt megmondod neki?
Mit mond amikor ezt megkérdezed tőle?
Ezeket elfelejtetted leírni, vagy túl debil vagy, hogy gondolkodj.
Én sem szeretem azokat az embereket, akik rendszeresen így pazarolják a vizet és az idejüket. Értem, hogy nekik ez jó, de én nem lelek örömet a kádban fürdésben. Ez abszolút szubjektív dolog, nem kell megölni egymást, csak mert az egyik szeret kádban fürdeni, a másik pedig utál és hülyeségnek tartja. Ezek csak apró szokások, nincsenek hatással a nagy dolgokra. Valaki nagyon okosan levezette, hogy igazából a zuhanyzással fogyasztunk több vízet. Hát ez jó nagy kamu. Minden létező cikk, kutatás arról szól, hogy a kádban fürdés több vizet fogyaszt, mint egy átlagos zuhanyzás.
De ezer cikk van még róla, ha valaki kíváncsi.
Ráadásul én 2 méter magas vagyok, szóval a legtöbb fürdőkádba bele sem férek pancsikolni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!