Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek bejönne a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejönne a barátomnak, ha szép fehérneműben és combfixben várnám? Vagy túl rámenős lennék?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy visszautasított. Emiatt kicsit parázok kezdeményezni.

2021. febr. 11. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%

Te ismered a párod!

Az enyém nevetségesnek tartaná (teszem hozzá, én is), ha ott vonaglanék valami csipkés fehérneműben meg combfixben, amikor hazaér.

Filmekben biztosan jól néz ki meg izgató, de a valóságban inkább vicces (pláne több évi párkapcsolat meg gyerek után).

2021. febr. 11. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy ilyen kombóhoz minimum fotómodellnek kell lenni, hogy úgy igazán üssön. A combfix egy szép hosszú, sportos női lábon áll jól.
2021. febr. 11. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Például egy Jessica Alba, avgy Jessica Biel kaliberű nőn még ha 12 óráztál is és fáradt is vagy, rámászol.
2021. febr. 11. 13:06
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Az enyémet nem érdekelné a fehérnemű, de a combfix igen. 1 visszautasítás semmi, neked kell ismerned.. Van, aki egyáltalán nem kattan ilyesmire, szeret irányítani; de ha együtt éltek, akkor ezt tudnod kellene.
2021. febr. 11. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
NE CSINÁLD! Tudod miért ne? Totálisan bizonytalan vagy. Felveszed a szexi fehérneműt, de ugyanúgy szürke kisegérnek fogod magad érezni. Ettől az egész nevetséges hatást fog kelteni. Az önbizalmadon kellene dolgozni.
2021. febr. 11. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én volt már, hogy igy vártam a férjemet, pedig 8 éves kapcsolat és van gyerek (csak mert valaki ezt megjegyezte fentebb).

Nincs rossz testem, persze hangulatvilagitas segít eltűntetni a kisebb bőrhibakat :)

Persze vannak hátulütői, ezért érdemes puhatolozni hogy bejönne-e neki, illetve esetleg aznap telefonban egy két utalás szex-re és lehet érezni a reakciobol, hogy van-e épp aznap "hangulata".

2021. febr. 11. 13:53
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
56%
Amikor látok egy ilyen kérdést akkor tudom hogy jó kapcsolataim voltak eddig 😁 ha egy férfi ezt nem "honorálja" akkor az ratyi. 41f
2021. febr. 12. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!