Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a barátnőmnek a fogyókúrában? Lányok minek örülnétek hasonló esetben?
próbál lefogyni, már sokadszorra de mindig feladja, szeretném ha most sikerülne neki. én egyébként így is vonzónak találom őt, de ő nagyon elégedetlen és szomorú miatta, ezért szeretném motiválni valahogy.
az a baj h teljes ellentéte vagyok, kb bármit megehetek és nem hízok el, pont ezért elég sokat eszem.. ez lehet rossz hatással van rá?
Köszi a válaszokat!
Az a baj h nem igazán szeretem a zöldségeket, a tésztát meg a pizzát, csokit annál inkább..
Tényleg segíteni fog ha vele együtt diétázok?
Mert akkor megpróbálhatom végülis..
Igen, segiteni fog.
Rengeteg kaja van, ki kell probalnod.
Amugy kaloriat szamolni kell.
Hiaba eszel sok egeszsges kajat, de ha tulleped a kaloriat, akkor hizni fogsz.
Fogyás egyszerű fizika, ha kevesebb energiát eszel, mint amennyit elégetsz, fogyni fogsz. Ismerősöm minden nap 1 túrórudit, 1 csokiskávét fogyasztott reggel, este egy szendvicset és több 10 kg adott le pár hónap alatt. Igen, egészségtelen így nem ajánlom, de a fogyás akár így is sikeres lehet.
Szerintem rossz ötlet minden ételtől megválni, amit valaki szeret, inkább az arany középutat választanám. Fogyasszon kevesebb pékárut, krumplit, zsírosabb húsokat, felvágottat, helyette iktasson be zöldséget, gyümölcsöt, csirke/pulykamellet.
Ízfokozót, cukros italt, csokit, egyéb édes ételek fogyasztását minimumra csökkentsétek, mivel miatta ugrál a vércukorszint és sokkal nagyobb lesz az éhségérzet. Ha mégis nagyon megkíván kis édest, cserébe aznap legyen legalább 1-2 órás plusz séta, több testmozgás.
Most jön a legfontosabb, hogy figyeljétek a kalóriát, mennyit fogyaszt egy nap, mert BÁRMITŐL lehet hízni, napi 1600 kalóriával biztos a fogyás, neten több kalkulátort találsz hozzá, érdemes használni!
Lift helyett lépcső, tömegközlekéd/kocsi helyett gyaloglás.
Sport! Minél több izmod lesz, annál jobban égeti a tested alapból is a kalóriát, hiszen valamiből a fenn kell tartani az izmokat.
Tilos napokat koplalni! Megállítod vele az anyagcseréd, érdemes többször kevesebbet enni, RENDSZERESEN, lehetőleg minden nap azonos időpontban, alvás előtt 3 órával már lehetőleg ne.
Attól , hogy nem hízol el a szemét kajától, mert szerencsésebb az anyagcseréd, még nagyon káros a gyakori fogyasztása. Finomított szénhidrátok: Fehérlisztes cuccok, cukros dolgok, csipszek, sok adalékanyag stb.
Beszélhettek, meg is kérdezheted tőle hogy tudsz segíteni, pl közös mozgás, vagy nem előtte falod a csipszet, nem tartotok otthon, csak inkább normális kaját- húst, zöldségeket, tojást, olajos magvakat, sajtot stb.
15. A ketogén diéta nem 1000-1200 kalóriás semmilyen szinten, ez netto hülyeség, az szimpla koplalás amit írsz. Ketogén diétában a zsír adja az energiabevitel legnagyobb részét, ezáltal a kalóriaérték jóval magasabb ennél. Egy 80-90g ch-s lazább lowcarb étrenddel is simán fogyhat ha az megfelel számára ( az ízlésének, közérzetének stb), és ahhoz sem 1200 kalória kell. Jóval több. Azzal ha ilyen drasztikusan megvonja a kalóriát, újabb és újabb csalódás érheti azt aki ezzel próbálkozik. Ha eddig feladta, valószínű, hogy nem bírta az éhséget. Erre nem az a megoldás hogy megint kalóriákat vonjon meg magától.
Az étrend összetétele, minősége, a tápanyagok arányai összességében sokkal fontosabbak mint a kalória.
Alapvetően, ha ő adja fel mindig, akkor az ő készülékében van "hiba"... ha nagyon akarná tényleg, összeszedné magát, akkor sikerülne. Lehet, érdemes lenne elmennie pszichológushoz.
Olyan emberként, akinek együttélős kapcsolatban kellett egészségügyi okok miatt viszonylag szigorú diétát tartania olyan ember mellett, akinek ilyet nem kellett csinálni, még azt tudnám tanácsolni, hogy:
- ne kínálgasd a hízlaló kajákból (ez volt az egyetlen, amivel az expárom anno ki tudott volna kergetni a világból... elfelejtette, hogy nekem egészségügyi okokból diétáznom kell, és 23adszorra megkérdezte, hogy miért nem kérek tescós túrós buktat meg csokit, miért nem szeretem már)
- ne taglald 10 percekig, hogy milllllllyen fffffffffiiiiinnnnnnoooommmm ez a, mittudomén, francia krémes, amikor neki nem kellene ennie, meg hogy "nem tudod, mit hagysz ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!