Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 30 körüli férfiak mért állnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli férfiak mért állnak össze 20 alatti lányokkal?

Figyelt kérdés

Bár mindkét oldalról bizarr de nyilván a csajoknak simán megéri.

Férfi oldalról viszont nem értem. Egy 18-22 éves lány mért érdekes egy felnőtt férfinak? Sok esetben nincs jövedelmük, nem nőiesebbek idősebb társaiknál és úgy összegészében még nagyon kiforratlan a személyiségük.

Én határozottan emlékszem mennyi mindent másképp gondoltam/feltételeztem akkor és most hogy 22 vagyok.

2021. febr. 4. 16:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Talán pont a kiforratlan személyiségük miatt. Meg persze ekkor még elég sokan jól néznek ki.
2021. febr. 4. 16:33
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
Egyáltalán nem bizarr egyik oldalról sem. És azért érdekes, mert még friss, ropogós és tanítható.
2021. febr. 4. 16:37
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

Könnyű őket hülyíteni és ágba vinni. Lenyűgözheti azzal, hogy vehet sört és cigit. Beérik egy hamburgerrel és egy kólával, és nem zavarja őket, hogy anyuval lakik a pasi.

Agyilag is kb egy szinten vannak.

Nem akarnak férjhez menni, nem terveznek gyereket, nekik a komoly kapcsolat az, hogy pár hónapig ugyanazzal járnak össze.

2021. febr. 4. 16:39
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem 22 évesen még nem érdekli saját maga egy lányt.

Azt nézi, hogy őt szeressék és ezért megtesz bármit.

27N

2021. febr. 4. 16:40
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért zavar ez téged?
2021. febr. 4. 16:45
 6/19 anonim ***** válasza:
22%

Mert még kezdetleges a huszonéves lányok és fiúk önismerete, világlátása, tapasztalatlanságban viszont bővelkednek ezért nem csak szerelmesként, hanem mentorként is funkcionál az idősebb fél.

Majd 30-40 után a nővé érett lány is szeretne fiatalabb partnert, akár jóval fiatalabbat is.

2021. febr. 4. 16:50
 7/19 A kérdező kommentje:

Engem azért zavar mert így még nehezebb a velem egykorú fiúknak párt találni.

Mi a büdös francnak akarna összeállni egy 22 évessel ha összeállhat egy 32 évessel is aki jó eséllyel férfiasabb nálam és még több pénze is van.

Ez alapján a logika alapján nekem 14 éves lányokkal kellene hetyegnem de azokkal meg nem lehet semmi komolyat összehozni... lévén hogy még gyerekek.

2021. febr. 4. 16:55
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
azért a 22 éves lányok többségének velük egyidős párja van. nem azon az öt-tíz százalékon fog múlni, találsz-e párt vagy nem.
2021. febr. 4. 16:58
 9/19 A kérdező kommentje:
Az én környezetemben többségében ez nem így van de persze nem akarom egy az egyben erre a dologra kenni hogy nincs barátnőm.
2021. febr. 4. 17:00
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Mert a mai világban örül hogy olyat is kap... Nem lenézés, nekem sincs senkim. 32 vagyok és simán leállnék egy 18-19 éves lánnnyal is mert nincs miből válogatni nincs más választásom. Inkább ez mint a keserű egyedüllét
2021. febr. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!