Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Nektek mennyit segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyit segít otthon a párotok a házimunkában, főzésben?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le, mennyit dolgoztok, ennek fényében érdekelne.

A párommal mi még nem élünk együtt, viszont én rosszul vagyok ezektől a szexista dumáktól, hogy kb. minden házimunka a nő feladata, elvégre manapság a nő is legalább annyit dolgozik a munkahelyén mint a férfi. Kijelentette, hogy szerinte egy pancser szégyenteljes nő lennék, ha nő létemre nem főznék majd ha együtt élünk. Nos, nekem ez nagyon nem tetszett, össze is vesztünk, tudja mit gondolok a szexista dumákról, de ő tényleg ilyeneket gondol, közben meg állítja, hogy majd felosztjuk a házimunkát 60-30%-ra (szerinte ennyi, az én javamra)... Hát nem tudom, nem vagyok lusta nő egyáltalán, imádok neki is sütni, főzni csak néhány ételt tudok még, de én is így gondoltam h házimunkát megosztjuk normális arányban, főzni meg ugye főznék amikor csak időm engedné, nem minden nap ha olyan a munka, de basszus, ez kiakasztott és felháborítónak tartom, hogy ilyen szavakkal illet, és hogx ettől lenne egy nő valamire való is, hogy főz-e. Most az van bennem, hogy csak azért se főznék neki, ha elvárja, alapjáraton szeretek örömet okozni ezzel is, de kiakadtam. Ilyenkor legszívesebben mondanám neki hogy akkor lakjon anyucival amíg él.

25/F 22/L

2021. febr. 1. 18:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan dolog, ami miatt hülyeség szakítani. Ha te úgy érzed, hogy ez nem a te értékrended, ha úgy érzed, rád akar kényszeríteni valamit, ami neked nem felel meg, és nem lehet vele dűlőre jutni, és gondolod, hogy összeköltözéskor minden csak rosszabb lesz, akkor jól tetted, hogy szakítottál. Egy rendes kapcsolatban nem vagyunk lekezelőek a másikkal.
2021. febr. 1. 22:43
 22/30 anonim ***** válasza:
9%
Szep volt, olvastal egy kis feminista propagandat, es ki is adtad a kan utjat. Most meg majd varod a szoke herceget, aztan 40 evesen macskas no leszel.
2021. febr. 1. 22:48
 23/30 A kérdező kommentje:

#22: már most is macskás vagyok, ha annak számít hogy van egy édes 8 éves cicusom :)

Hasonlóképp velekedsz mint a "párom", meg is lett az eredménye.

2021. febr. 1. 22:50
 24/30 anonim ***** válasza:
11%
akkor errol ennyit, mire 40 leszel meg egy cicus kiporog
2021. febr. 1. 23:52
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
#22 Oké. Takarítunk, főzünk szívesen, visszük a háztartás teljes egészét, de akkor ti férfiak, legyetek annyira tökösek, hogy megteremtitek az ehhez szükséges feltételeket. Így már ugye, hogy nem tetszik? Jaaaa mert hogy akkor a nő az anyagias. Szép kettős mérce.
2021. febr. 1. 23:55
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szep volt, vegre egy tokos csaj
2021. febr. 2. 07:02
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Gratu, szerintem is jól tetted.

Nem tudom a könyv miről szól, de remélem tudod, az agresszió nem csak fizikálisan létezik. Lehet, hogy nem fog megverni téged soha, de a "szerinte egy pancser szégyenteljes nő lennék" ez VERBÁLIS BÁNTALMAZÁS. Létező dolog, ami szépen, lassan leépíti az összes önbizalmadat mellette és úgy fogod érezni, hogy szükséged van rá, mert ő annak ellenére is veled van, hogy egy db szarnak érzed magad, úgyse kellenél másnak stb.

Hidd el, rengeteg példát láttam már erre. Hosszútávon ezekből olyan lelki sérelmek származnak amiket nem könnyű kiheverni és nem tovább vinni a következő kapcsolatba.

Teljesen mindegy a házimunka most itt. Az úgyis az összeköltözés során alakul ki, nem előre megbeszélve. Itt ami fontos, hogy tök mindegy milyen a hangulata, tök mindegy mennyire volt ideges, ez a megnyilvánulás nem normális. Mi is szoktunk néha veszekedni, ki nem? De ilyet évek alatt még sosem mondott nekem a párom és ez rengeteget elárul a tiedről hidd el.

Majd mikor hazaér melóból és nem főztél mert dolgoztál és kicsi időt szántál magadra délután tolni fogja a lelki terrort, a játszmázást, amibe te belebetegedsz szép lassan.

Nagyon jól döntöttél és egy percig se bánd, főleg ha az a gyökér még most se fogja fel és még most is ilyen dumákat nyom, mint a macskás válaszoló.

Amúgy meg inkább 40 évesen sok macskával, mint egy percig is egy szar kapcsolatban. Ne hallgass ezekre, gyakoris szüzek szegények, nekik egy darab szar is megfelelne csak legyen velük valaki.

2021. febr. 2. 07:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Pláne ha olyan, mint a 22-es.
2021. febr. 2. 08:16
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem segít a férjem, hanem közösen végezzük a házimunkát a közös otthonunkban. Konkrétan: főzés: csak ő főz, mosás: többnyire én, vasalás:csak én vasalok, bevásárlás: ő vásárol, mosogatás, felmosás, takarítás, rendrakás: mindegyikünk csinálja, kocsimosás, tankolás: ő csinálja, időpontok, találkozók, ünnepek számon tartása: enyém.
2021. febr. 2. 21:20
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
29-es vagyok. Lemaradt, hogy mindketten teljes munkaidőben dolgozunk,szellemi munkát végzünk, ami a legritkább esetben 8 óra, többnyire 9-10. Hétvége nekem szabad, a férjemnek néha el kell intéznie ezt-azt itthonról, vagy ,késő este is (más időzónában élőkkel dolgozik). A végzettségünk azonos. A kérdéshez: A pasit szerintem most dobd, később nehezebb lesz. Jól látod, egy tahó. Később sem lesz más. Én az első ráutaló megjegyzésnél röptettem mindenkit, ez nem vita tárgya. És jól tettem. Anyósom ugyanazon a véleményen volt, mint anyám: kutya kötelessége minden gyereknek nemtől függetlenül ellátnia magát és kivenni a részét a házimunkából. Az öcsém is tip-top háztartást visz, egyedül él, a nők nem győznek csodálkozni. Pedig ez az alap. Nálunk legalábbis.
2021. febr. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!