Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Baratnom kapott egy lakást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom kapott egy lakást?

Figyelt kérdés

Baratnom fog kapni egy lakást 1 éven belül, nem lenne ciki férfiként elfogadni hogy igy Koltozzunk össze? Hogy en Ugymond nem tettem bele semmit

Később ha netán esküvő is lenne ez mivel járna, úgy már közös lenne? Gaz lenne azt mondani hogy az Asszonye a lakás

2021. jan. 20. 10:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
miért lenne közös? ő kapja, az ő lakása, nem a tiéd. :D
2021. jan. 20. 10:40
 2/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem lesz az soha közös. Házasság előtt megszerzett vagyon az övé marad.

Miért lenne ciki? Örüljetek, hogy van lehetőség külön költözni, fizesd a költségek felét és legyetek boldogok.

2021. jan. 20. 10:42
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Az övé lesz, az övé marad. Maximum akkor lenne a tiéd a fele, ha kivásárolnád őt. Tehát ha 8 millió forintot ér a lakás, akkor adsz neki 4 millió forintot, és megkapod a lakás felét.
2021. jan. 20. 10:43
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Az eskuvo utan is az ove marad.

Vagy hogy kepzelted?

Szorakozni szeretnenk:)

2021. jan. 20. 10:53
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
Hát neked biztos hogy gáz lesz. de nem lesz soha a tied a lakás, még akkor sem, ha esküvő után kapja. akár örököl, akár a szülei veszik ajándékba, külön vagyonnak számít. Mivel csak az övő a lakás, számíthatsz arra, hogy sosem fogod magad otthonérezni benne teljesen, mindenben ő dönt majd és jaj neked ha nem vigyázol a lakásra. az külön szép lesz majd, amikor az első nagy veszekedéskor a képedbe vágja: "takarodj a lakásomból". az még rosszabb, ha gyerek is van. egyik ismerősömnél is a vidéki férj ment a pesti nő lakásába. a nő kitette a szűrét, a pasi nem tud bérelni pesten, még a gyerektől is elszakad. JInkább iparkodj, hogy neked is legyen saját házad, ahol csak te vagy az úr.
2021. jan. 20. 10:55
 6/26 anonim ***** válasza:
35%
Igen, ciki lesz bevallani a haveroknak, ha erre gondolsz:)
2021. jan. 20. 10:55
 7/26 anonim ***** válasza:
97%

Albérletben laktam, az exem meg saját lakásban.

Én férfiként nem éreztem cikinek, hogy hozzá költözöm. Igaz, nem is abban mérem a férfiasságot, hogy kinek mije van

2021. jan. 20. 10:56
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

#7 ott a pont

Nem attól leszel férfi, hogy a párod felett tarthatod a véres kardot, hogy vagy megfelel az elvárásoknak, vagy mehet isten hírével az utcára.

Azt egyébként megértem, hogy te sem akarod magad felett a véres kardot érezni. Én is pontosan ezért nem akarok senkivel összeköltözni.

2021. jan. 20. 11:00
 9/26 anonim ***** válasza:
68%

8: milyen véres kardot? Mikor szétmentünk az exemmel, akkor jelezte, hogy költözzek el pár napon belül, addig ő elmegy egy barátnőjéhez.

Kb 1.5 héten belül találtam egy lakást, és 3 hét után elhoztam a cuccaim.

Semmi véres kard nem volt benne, miért, ha közös a lakás, akkor jobb a helyzet? Ott maradsz vele egy fedél alatt? A francokat, ugyanúgy valaki elhúzza a belét, aztán majd alkudoztok, hogy ki vásárolja ki a másikat, vagy hogy adjátok el a lakást.

Nincs ebben semmi kockázat, ha a másiké a lakás, vagy maximum annyi, hogy olyan emberrel ne gyere össze, aki péntek este az utcára tesz. De intelligens emberek simán rendezik ezt a kérdést.

2021. jan. 20. 11:05
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben semmi ciki. Manapság megyeszékhelyen, egyetemvárosban egy épphogy 40(!!) m2es lakás 20 millió. És az meg csak 40 m2 az egy embernek/egy párnak oké de ha pl csak lakótársak vagytok az már lehet szűkös mert akkor valaki v a nappaliban alszik v nincs nappali, gyereket se lehet vállalni oda, mert kicsi a hely, vagy legalábbis több gyereket semmiképp.

Nagyobb lakások meg 30,40,50, x millió forintnál kezdődnek.

Átlag embernek az önerő is aligha jön össze, pláne nem hitelmentesen lakást venni. Őrület.

Tehát azt gondolom semmi ciki nincs ebben. Igen, ha esetlegesen szétmentek akkor ő marad ott, te meg mehetsz albérletbe, de azt gondolom NEM ciki férfiként beköltözni valahova.

Az meg csak tőletek függ hogy mennyire tudjátok intelligensen kezelni a dolgot, mennyire tudjátok, a gyakorlatban (számlák, bevásárlás, falfestés, etc) közös otthonnak tekinteni.

2021. jan. 20. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!