Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom felvett egy polot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom felvett egy polot, amit a volt baratjatol kapott. Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent, én is hordom azokat a cuccokat amiket a volt barátomtól kaptam, de nem érzek iránta semmit, ha erre gondolsz.
2009. máj. 3. 20:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit
2009. máj. 3. 20:56
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát hogy tetszik neki a póló? xD Hát nem tudom, lehet csak ez akadt a kezébe. szerintem nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni
2009. máj. 3. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit biztosan,hogy tetszik neki a póló..nem kell túlkombinálni
2009. máj. 3. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit :)
2009. máj. 3. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
vsz. azt hogy a többi mosásban van
2009. máj. 3. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Tetszik neki a póló. Én a volt pasimtól való ékszereket is hordom. Ne kombinálj, ez a nők dolga::))
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Fázott.
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Az oké lehet, hogy tetszik a csajnak a polo, dde a kérdezönek ha jobban belegondoltok azért nem lehet olyan jó érzés...

Alapesettben valoban nem jelent semmit. Mond meg a barátnödnek, hogy ez a polo nem nagyon tetszik neki, vagy, hogy szerinte nem áll jol rajta.

Amugy nekem sem tetszene a dolog...

2009. máj. 3. 21:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátomnak is van egy felsője, amit a volt barátnőjétől kapott, akivel 2 hónapig jártak és miattam szakított a lánnyal!! : ) De Én meg sem kérdeztem Tőle, melyik az, mert nem akarok azok agyalni még akaratlanul sem, hogy úristen, most az a felső van rajta, amit Tőle kapott... ohh, biztos jelent ez többet is... Nem, nem jelent! : ) Téged szeret, Veled van! Ennyi az egész. : )

Nani

2009. máj. 3. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!