Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mondjam meg intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg intelligensen, hogy nem szeretnék pénzt kölcsönt adni?

Figyelt kérdés

800 ezer spórolt pénzem van, amihez nem nyúltam.

Én külföldön élek, bankártyám nincs, ennyivel van most ennyi pénzem.

Ezt a pénzt vállalkozásra , vagy ha itthon gondok vannak haza utazásra egyéb váratlan költségekre spóroltam meg.

1 Millió Ft értékben nézték bútorokat magunknak, amire elkölteném ezt a pénzt .

De most a párom ezt elakarja venni tőlem , hogy egy kocsiban bele pótoljon.

Vegyem úgy hogy bútor kereskedő kezébe tettem a pénzt , és ő azt részletekben kifizeti azaz a bútort .

De valamiért nem szeretném oda adni, hogyan lehet ezt normálisan , kulturáltan felnőtt emberként megmondani, úgy hogy ne sértsem meg, és ne legyek kapzsi zsúgori a számára .

Gondoltam arra , hogy elhagytam a tálcám , de ez nagyon gyenge mese lenne tudom.....

2021. jan. 8. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Hihető amúgy, hogy annyi pénzt a pénztárcádban tárolsz.

Meg mi az, hogy el akarja venni?!

Amúgy meg úgy hogy “nem adok” és ennyi.

2021. jan. 9. 00:30
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Mondd azt, hogy lekötötted egy számlára, mint savings. Máskülönben meg semmi köze sincs hozzá és ezt minden bántás nélkül el kellene fogadnia
2021. jan. 9. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Hol lehet hozzád hasonló, buta, anyagilag lehúzható lányokkal ismerkedni? Én mindig csak a rafinált aranyásókba botlok bele, akik engem akarnak lehúzni, aztán kénytelen vagyok szakítani velük és lemondani a szexről...

Tényleg ilyen elcseszett a világ, hogy csak azok találnak rá a spórolt pénzzel rendelkező lányokra, akik le akarják őket húzni, a spórolt pénzzel rendelkező férfiak meg mindig olyan életképtelenekbe botlanak bele, akiket el kellene tartani, ki kellene fizetni helyettük ezt meg "véletlenül" mindig munkanélküliek lesznek és "véletlenül" sosem találnak munkát?

2021. jan. 9. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy lekötöttem és egyébként is, az a pénz nem kényelmi kiadásokra van fenntartva, szóval szeretném, ha nem létezőnek tekintenénk.
2021. jan. 9. 00:50
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Basszus ez az autót akar venni, aki nincs rá pénze ez ultragáz. Mert akkor az autó fenntartására hogy lesz? Ez az egész autózás az egyik legnagyobb bukta. Megértem, hogy ebbe nem szívesen tennél pénzt.
2021. jan. 9. 00:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tisztázd magadban, hogy miért nem akarod adni és mond meg az igazat.

Pl, ha nem tetszik amire költ, akkor azt. Ha meg azért nem mert szeretnél tartalékot, akkor azt. Ha abban nem bízol, hogy megadja, akkor meg azt.

2021. jan. 9. 00:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg mégis odaadnád írj egy szerződést, hogy visszakell adni és mikor. Hiába a párod ez nem jelent semmit, anno az én exem is kért kölcsölt és hirtelen egy pitsa lettem mikor azt mondtam neki, hogy semmi probléma adok neki szerződéssel és határidővel mikorra kell visszafizetnie. Természetesen szakított velem, hogy nem bízok benne, majd egy hónap múlva már egy másik nővel volt, aki "csak" haver.
2021. jan. 9. 01:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem értem a szöveget amit írtál, de ha nem akarsz kölcsön adni akkor ne adj, a párodnak semmi joga kölcsön adni a tiédet. Egyszerűen csak mondd azt, hogy az azért van elrakva, hogy ha sürgősen itthon baj van, tudj mihez nyúlni és kész. Ennyi.Aki ezt nem érti meg az hülye és önző. A te pénzedhez senkinek nincs semmi köze.
2021. jan. 9. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg írj szerződést, én is odaadtam az exemnek az egyetem melletti munkával, ösztöndíjakkal megspórolt 1,5M-t, aztán nem láttam belőle semmit, pedig megígérte, hogy vissza fogja adni. Elég drága tanulópénz volt.
2021. jan. 10. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
nehogy adj neki úristen.....én a páromtól a menyasszonyaként nem kérnék kölcsön ennyi pénzt, pláne nem ha a spórolt megkuporgatott pénze lenne...ne haragudj, de én azt gondolom hogy ha valakinek van pofája ilyet kérni, annak van pofája nem visszaadni is....
2021. ápr. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!