Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható, hogy tudjak arról hogy a férjem mikor érkezik haza?
Nem óra percre, de elvárható, hogy ha a párotok mondjuk hétközben elmegy a barátaival valahova akkor a tudtotokra adja, hogy kb mikor ér majd haza? Vagy csak hazaesik egyszer?
Vagy munka után, ha közbejön valami neki, elvárjátok, hogy szóljon, hogy kések 1-2 órát? Vagy csak hazaér 7re
Nem várom el, hiszen ha elmegy a barátokkal, nem tudja úgysem, meddig marad. Annyi a kérésem, hogy amikor elindul, küldjön egy sms-t, vagy ha még maradna, akkor csak annyit írjon, hogy később jön.
Megbízok benne, szóval az sem zavar, ha fél éjszaka kimarad - ritkán tudnak találkozni a barátokkal -, csak néha jelentkezzen, hogy nincs baja, pl elütötte egy autó vagy valami.
Várnám, de nem szokta közölni ha késik. De már nem hívom fel, hogy mi van. Ha meg megkérdezem, hogy havertól mikor jön haza, mondja mondjuk, hogy 7 óra... Akkor mondom 9 előtt nem jössz, jó van...
Régen volt ebből vita amíg nem laktunk együtt (21 évesen még akkor). Elment haverozni és én voltam az utolsó a napjában, persze onnan sem tudott haza érni időben, hogy velem is beszéljen már. Akkor sokat vitáztam vele. Dühítő volt, hogy a haver fontosabb volt és folyton ezzel takarózott: nem figyeltem az időt. Mondtam neki, ha annyira számítánék, figyelnéd az órát néha hogy hol tartasz. Utána dacból nem kerestem és este sem hívtam korán ha hívtam.
Most perpill ugye betartja a 8 órás hazaérést, úgyhogy meg se kérdezem már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!