Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ti szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek a pasitok ruháit viselni otthon?

Figyelt kérdés

Inkább felsőket vagy otthoni nadrágját is felveszitek?

Nem fura férfi ruhában lenni? :D

2020. dec. 14. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

En utálom abszolut

De mivel tudom hogy a pasiknak ez bejön egyszer a páromat az ö polojában vártam. Kaptam is az örömteli sunyi mosolyt. Szereztem egy jo pontot.

Aztàn ejszakàra átvedlettem a saját kis nöcis cuccaimba vissza.

Lehet szemét vagyok, de a pasiknak ez meg hasonlo ilyenek kellenek.

2020. dec. 14. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
8%

1# Legalább te szeretsz örömet okozni a párodnak, annak ellenére hogy neked nem jön be a dolog.

Nem vagy szemét, egy jó barátnő vagy. :)

2020. dec. 14. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Nem azért veszi a ruhákat magának, hogy én elhordjam. Saját méhen veszem a ruháimat. Vásároltam magamnak nagy, XLes férfi melegítőt, mert kényelmes és meleg, de nem veszem el másnak a ruháit. Én sem örülnék ha a pasim az én ruháimat hordaná el itthon.
2020. dec. 14. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
1. Bejon a pasiknak? Hidd el, amelyik pasi figyel az öltözködésére, az utálni fogja, ha felveszed a ruháit, főleg, ha az nem egy otthoni darab.
2020. dec. 14. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, a pólóit még csak-csak felvenném, nyári ruhának elmenne, de a nadárgjába kb. háromszor beleférnék. Alapból nem értettem soha ezt a mániát néhány nőtársamnál, vannak saját ruháim, én azt hordom.
2020. dec. 14. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A pólóit néha lopkodom. Igazából nekem a legtöbb felsőm testresimuló, amely kiemeli az alakomat, de otthon cozyzni nem jó bennük. Meg alváshoz is sokkal kényelmesebb a párom pólóit felvenni, őt ez nem zavarja.
2020. dec. 14. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:

En pizsinek neha hasznalom a poloit volt alsogatyajat is.

Neki bejon ha rajtam van a poloja nekem meg kenyelmes.

Egyebkent anno onnan jott h volt h ott aludtam nala bar nem terveztuk es kellett valamiben aludnom

2020. dec. 14. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én simán felveszem az alsó gatyát, vagy a melegítőnaciját, ha éppen lusta voltam mosni és az én otthoni nadrágjaim mind a szennyestartóban figyelnek. Cserébe ő is "lopja" a zoknijaimat, ha reggel siet és nem talál két összeillőt.
2020. dec. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!