Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha zavarja barátomat a sok cucc fürdőszobaban?
Van 2 szekrény egyik nagyobb abban vannak az én cuccaim és a másikban a felében másik felében az ő cuccai. És a polcokon is az én cuccaim vannak. Megkért hogy takaritsak már ki dobjam ki amit nem használok de nem akarom kidobni mert nem olcsó cuccok. Sminkek, krémek, parfüm, dezodor nagyon sok van én is tudom. Sampon és tusfürdőből is azt mondja minek annyi? Szerintem abból kell sok 😅
Most mit csináljak?
Nem rég költöztunk össze
Egyszerre nem használsz mindent, ami éppen nem kell, azt tedd el máshova, ahol nincs útban. Azért a nagyobb szekrénybe férj el, a kisebbet hagyd meg teljes egészében neki. Én is szeretem, ha van itthon mindig tartalék tusfürdő, sampon, fogkrém meg ilyenek, de ha több hónapra elegendő van itthon, akkor is simán elférnek egyetlen szekrénybe, annyira nincs sok még így sem.
Nézd át, amit még fogsz használni azt ne dobd ki, de pakold el máshova ami épp nem kell és amíg nem kezdenek elfogyni a cuccaid, ne is vegyél semmiből újat. Nincs rá szükséged és csak rád fognak romlani, ha ennyire felhalmozod őket.
Fürdőszobában smink? Nem jó ötlet, a pára, gőz eléggé roncsolja. Ha találsz más helyet pl máris csomó helyfelszabadul.
Ne csak kulsosegekben adj a minőségre..
Ne legyen trehany, rendszertelen, logikatlan.
Samponbol nem kell sok, elvégre egy fajtát használsz nem?
Nekem van sampon, balzsam, pakolas, heti 1xterapias pakolas, fesulest segítő balzsam. De ezek egy taroloban vannak. A zsúfoltság nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!