Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha zavarja barátomat a sok cucc fürdőszobaban?

Figyelt kérdés

Van 2 szekrény egyik nagyobb abban vannak az én cuccaim és a másikban a felében másik felében az ő cuccai. És a polcokon is az én cuccaim vannak. Megkért hogy takaritsak már ki dobjam ki amit nem használok de nem akarom kidobni mert nem olcsó cuccok. Sminkek, krémek, parfüm, dezodor nagyon sok van én is tudom. Sampon és tusfürdőből is azt mondja minek annyi? Szerintem abból kell sok 😅

Most mit csináljak?

Nem rég költöztunk össze

2020. dec. 8. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Amit kevésbé hasznalaz tedd dobozba és tedd olyan helyre ahol lehet tárolni őket. Én csak azokat teszem ki szem elé amiket komolyan használok is napi szinten.
2020. dec. 8. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Vagy a cuccaidat dobd ki, vagy a barátodat!
 3/11 anonim ***** válasza:
1%
Mond meg neki, hogy ha minőségi puncit akar dugni, akkor kussoljon!
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Attól lesz valaki "minőségi punci" hogy sok dezodort meg sampont halmoz fel? Édes istenem 🙄
2020. dec. 8. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Sose értettem, miért jó a megalománia. A barátodnak igaza van.
2020. dec. 8. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom mennyi smink cucc kell, azt nem használok, de bőrradirból, test és arc ápolóból bőven elég 1-1 db, esetleg 1 tartalék valahova eltéve. Tusfürdő, sampon, balzsam, fogkrém, fogkefe, intim mosó, dezodor ugyan ez. Minek másfél szekrénnyi pipere? Főleg ha a felét alig, vagy egyáltalán nem használod. Mert gyanítom egyszerre csak egy samponnal mosol hajat.
2020. dec. 8. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre nem használsz mindent, ami éppen nem kell, azt tedd el máshova, ahol nincs útban. Azért a nagyobb szekrénybe férj el, a kisebbet hagyd meg teljes egészében neki. Én is szeretem, ha van itthon mindig tartalék tusfürdő, sampon, fogkrém meg ilyenek, de ha több hónapra elegendő van itthon, akkor is simán elférnek egyetlen szekrénybe, annyira nincs sok még így sem.

Nézd át, amit még fogsz használni azt ne dobd ki, de pakold el máshova ami épp nem kell és amíg nem kezdenek elfogyni a cuccaid, ne is vegyél semmiből újat. Nincs rá szükséged és csak rád fognak romlani, ha ennyire felhalmozod őket.

2020. dec. 8. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
mégis minek annyi cucc, főleg drága? A tusfürdők, samponok stbk szavatossága max két év, az arckrémeké egy év, a sminkek fél-egy év, szempillaspirál 3 hónap. Én is drága holmikat hazsnálok, de pont ezért odafigyelek a szavatosságra is. amúgy nálunk mr 4-en kell osztozni a helyen, mert van két gyerek. mindneki kapott négy kis dobozt a fürdőszobába és mindenki annyi cuccot tarthat ott, amennyi belefér. Tehát nincs a kád szélén, tükör előtt stb halmozva. a maradékokat mindenki a saját szekrényébe teszi el. mondanom sem kell, minden hely négy felé van osztva, mindenkinek megvana saját szekrénye, asztalja, fiókja, ha túltelíti, ki kell dobnia vagy megoldania máshol az elhelyezést.
2020. dec. 8. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
úgy értettem hogy mindenki kapott egy-egy dobozt, és így van négy
2020. dec. 8. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Fürdőszobában smink? Nem jó ötlet, a pára, gőz eléggé roncsolja. Ha találsz más helyet pl máris csomó helyfelszabadul.

Ne csak kulsosegekben adj a minőségre..

Ne legyen trehany, rendszertelen, logikatlan.

Samponbol nem kell sok, elvégre egy fajtát használsz nem?

Nekem van sampon, balzsam, pakolas, heti 1xterapias pakolas, fesulest segítő balzsam. De ezek egy taroloban vannak. A zsúfoltság nem jó.

2020. dec. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!