Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szakítani akarok a barátommal de nem tudok?
Figyelt kérdés
Megfenyegetett hogy ha szakitok vele tönkretesz, munkahelyemrol is kirugat. Nem tudom hogy igaze de azt mondta hogy vannak rólam olyan képei... Én soha nem küldtem senkinek meztelen képeket,max ő csinálhatott rolam.
Én tényleg nem akarok már vele lenni unom hogy mindennap megbant valamivel és lelep a haverjaival én meg itthon sírok 💁🏼♀️
Ha szakitok vele csak a szüleimhez tudnék menni 😢 valamelyik nap néztem lakást neten és azért is kiabált veelem hogy ne próbáljak meg innen elmenni.
2020. dec. 5. 11:52
1/3 anonim válasza:
Elmondod szépen a főnöködnek, hogy ne higgyen a csávónak bármit is mond neki rólad, mert bolond. Aztán elmész a szüleidhez, ott pedig keresel lakást.
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg magadtól, hogy jó e ez neked?
3/3 anonim válasza:
Szépen összepakolnék, hogy mire hazaér, csak az ő holmija legyen.
Az ilyennel nem mész semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!