Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életünk első albérletét fogjuk kivenni a párommal, mit hagytam ki a szükséges dolgok listájából?
-havi bérleti díj + rezsi+ közös költség és internet, telefon
-étel, ital
-tisztítószerek,tisztálkodáshoz szükségek cikkek
-ruha, cipő, egyéb textíliák
-
Ez milyen lista? :D
Mert nálunk például a bérleti díj + rezsi + kktsg + telefon,internet , a bevásárlás felesbe van fizetve. A bevásárlásba beletartozik a közösen használt tisztítószerek ára is, pl mosogatószer, mosópor, öblítő stb.
De tisztálkodáshoz szükséges cikkeket miért feleznénk? Én használok 5 féle tusfürdőt meg sampont meg balzsamot meg bőrradírt meg arclemosót, ő meg egy tusfürdőt, amit ráken a hajára meg a heréjére is szerintem :D Nem lenne fair ezeket felezni.
Ruha, cipő úgyszintén mindenki egyéni dolga.
Komolyan nem értem ez a lista mit takar.
22N
- Gépek/eszközök.
- "Óhhh, hogy b@ffa+..." pénz. Azaz 100 eltéve BÁRMIRE! Pl.: folyik a WC, csöpög a bojler, kell új TV,...
- Ha van autó, hol és miből fog parkolni?
Autónk nincs, még pár évig nem is lesz így ilyen költségünk nincsen,én bérlettel járok, ami pedig nem olyan nagy kiadás.
Gépek terén jól állunk, mindenünk megvan a mosógépen kívül :D
Személyes holmink, evőeszközök, szerszámok, mindenféle kisebb ingóság szempontjából nagyjából minden rendben szintén.
Nehéz megmondan, hogy neked mire van szükséged. Elsőre jónak tűnik a lista, szerintem ami még hiányzik belőle
- mobiltelefonok
- utazás (bérlet)
De a legjobban azzaj jársz, ha egy-két hónapig írod, hogy mire is költötök.
És ami fontos, hogy ne centizd ki a dolgot, mert bármennyire jó tervet is készítesz, mindig jön valami váratlan kiadás
Igen, igyekszem rászámolni. :D
Köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!