Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Mindent megadok a páromnak. Főzök, mosok, takarítok rendszeresen. Mindig meleg étellel várom haza. Szex téren is mindent megkap.

Én picit úgy érzem, hogy már nem rajong értem annyira és beszéltünk is erről. Azt mondta túl tökéletes vagyok. Nincs bennem kihívás. De ő ettől függetlenül szeret, és egyébként gyereket szeretne tőlem (rajta vagyunk az ügyön). Mégis mit tegyek, hogy kihívás legyek a számára?

Felhoztam ötletnek, hogy akkor nem főzök és nem takarítok majd élünk úgy mint amíg egyedül volt. Ez már nem tetszik neki, mert hát imádja a főztjeim. Szóval mit tennétek a helyemben? Miképp lehet neki újra '' kihívás''?

2020. nov. 30. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha ide vállaltok gyereket, megkapja a kihívást. De nem sokáig fog neki tetszeni. Át kéne ezt a gyerek dolgot gondolni, amíg ti is ilyen gyerekesek vagytok.
2020. nov. 30. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

En azt mondom, hagyd ott ezt a nyomoroncot! Aki ahelyett, hogy ertekelne a partneret, leszolja, hogy “tul tokeletes” meg nincs kihivas benne, annak kalap, kabat es megmutatni merre talalja az ajtot.

Ha mar most “un” teged, mi lesz 10 ev mulva?? Es te meg gyereket vallalnal vele??

2020. nov. 30. 15:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Szeretjük egymást nem tudnám ott hagyni. De amint érzem, hogy ez nem ér semmit már lépek is túl. Saját magam sem szeretném bántani. :)

Amióta történt ez a beszélgetésünk próbálkozik, igyekszik tenni azért, hogy ne érezzem magam rosszul. De nekem ez a fejemben maradt és ezen gondolkodom azóta is.

2020. nov. 30. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kibujt a szog a zsakbol, lathatoan fogalma sincs, hogy mit jelent egy parkapcsolat. Nem tisztel teged az mar biztos. Nem neked kene valtoznod, hogy kihivas legyel neki, hanem neki kene esszel felfognia, hogy nem a kihivas jelenti a parkapcsolat mukodokepesseget. Gyerek meg agyilag, akarmennyi idos is.
2020. nov. 30. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem maga sem tudja, mi baja van veled igazán, csak mondott valamit, ami talán közel van az igazsághoz. Valószínűleg valami ellaposodott. Részletek nélkül csak tippeket sorolok:

1. Nem randiztok eleget, nem beszélgettek eleget, nem töltötök együtt elég minőségi időt.

2. Úgy viselkedsz, mint egy női papucs. Nincs önálló akaratod, hobbijaid, életed, és mindent neki rendelsz alá.

3. Nem viselkedsz nőként, csak háziasszony vagy, aki kielégíti a párja igényeit.

4. Nincs ö

Döntsd el te, igaz-e ebből rád valami, mert nyilván én ezt nem tudom.

De az is tuti, hogy jó dolgában ő sem tudja, mit csináljon. Kényelmes neki ez így, hogy valaki állandóan kiszolgálja. Persze, hogy erről nem fog lemondani. És ahhoz meg lusta, hogy valamit tegyen izgalmassá tegye a kapcsolatotokat, mert az meg munka lenne.

Szóval beszélgessetek sokat és a valódi okot próbáljátok megkeresni, mert ez nem az.

2020. nov. 30. 15:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm szépen! :)

Talán az első, a keveset vagyunk együtt. Azt tudni kell, hogy én sajnos tipikusan az a fajta nő vagyok aki mindenbe mindent bele lát. Rossz párkapcsolataim voltak. Jelenleg a vírus miatt én sokkal többet vagyok otthon, nála nem változott semmi ugyan annyit megy. Lehet én vagyok energikusabb és többet akarok tőle.. Nem tudom tényleg, hogy mitévő legyek.. De a jó világot felfüggesztem számára. Majd rendelhet kaját magának, na meg nekem is. :)

2020. nov. 30. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem ő az a típus lehet, akinek az elérhetetlen kell, a játszmázás, akinél sosem tudja eldönteni, hogy mit gondol, és amint közel van hozzá egy normális partner, azzal már nem tud mit kezdeni. Szerintem lelkisérült kicsit.
2020. nov. 30. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült végre teljesen mindent elmondanom neki. Meg ígérte, hogy többet tesz bele a kapcsolatunkba ő is és higyjem el, hogy szeret nagyon. Annyi baja van velem, hogy túl sokat gondolkodom ezen kell változtassak. Valahol igaza van, mert sajnos bármibe bármit bele tudok gondolni. Nagyon megkönnyebbült a lelkem, hogy el tudtam mondani neki mindent.
2020. dec. 3. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Jezusom de gaz ezt visszaolvasni :D szerencsere ettol a pasitol meg is szabadultam utana 2 honappal :D

Azota is boldog kapcsolatban elek massal 😀

2022. nov. 29. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!