Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor jön el az a pont?
Tudom mindenkinél más, én a vélemenyetekre vagyok kíváncsi. Mennyi idő szükséges nektek ahhoz, hogy ossze koltozzetek a parotokkal?😊
18L
18 évesen csak akkor jönne el, ha:
A.: Apám farkalni akar.
B.: Hajléktalan lennék.
C.: A pasi dúsgazdag.
D.: Az A, B, C tetszőleges kombója.
3 év volt. Eluntam a 2 és fél óra utazást meg hogy együtt éltük a külön életet. 21 évesen még be volt rezelve az össze költözéstől, mert akkor hogy haverozik? De 3 év után eluntam ezt is, hogy haver este 10ig akár, velem meg már fáradt beszélni telefonon meg akkor már aludni kellene...
Hát ehhez is fel kell nőni, az össze költözéshez, a munkahely sem minden, ha lélekben nem kész...
Én 19 éves voltam amikor összejöttünk és 21 éves amikor összeköltöztünk.
Mi ismertük már egymást előtte 5 éve mint barátok, tehát nem az ismerkedés miatt húzódott el, hanem mindketten elég szar helyen dolgoztunk kevés fizetésért és semmi megtakarításunk nem volt. Emellett 20 percre laktunk egymástól, gyakorlatilag így is minden nap találkoztunk.
2 év kapcsolat után jutottunk el arra a szintre, hogy normális munkahelyet találtunk, jól kerestünk és összespóroltunk fejenként 4-500 ezer forintot, amiből kifizettük megfelezve a kauciót, berendeztük az albérletet stb.
Fél éve lakunk együtt, utólag úgy gondolom, jó, hogy vártunk előtte ennyit.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!