Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem érzem rajta hogy az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem rajta hogy az a "nagybetűs nő" lenne, volt ilyen párotok?

Figyelt kérdés

Nekem vlmiért hozzátartozik a nőhöz egyfajta alap tulajdonság. Pl. gondoskodó ( nem kiszolgálásról van szó, de néha napján örömmel teszi),

törődik az otthonnal és figyelmes hogy rendben menjenek a dolgok

Nekem barátnőm Azt mondta nem érzi magát nőnek de ezek amiket írtam már nincsenek meg benne például:

Nem érdekli hogy itthon mi hogy van

Mindent szét hagy bárhol a lakásba

Csak a saját dolgaival foglalkozik De abban is elfelejt sok mindent annak ellenére hogy mást nem kell fejben tartania (pl csekkek befizetését stb.)

Nem érdekli a háztartás..

Magára sem figyel már

Sose adtam alapot hogy kiszolgáljon, mindent meg csinálok magamnak de a szándékot se látom rajta néhanapján.. én igyekszem kedveskedni neki Igyekszem levenni a terhet ami a házimunkát illeti hogy a nehéz napja van ne kelljen még azzal is foglalkoznia viszont vissza ezt már nem kapom..37f

2020. nov. 11. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nagybetűs nő dolog pont olyan hülyeség, mint a nagybetűs férfi. Ha elégedetlen vagy a partnereddel, az az egyéni igényeid miatt van, nem mindenkinek ugyanarra van szüksége. Esetleg próbáltad már ezt megbeszélni a pároddal? Hogy szeretnéd, ha kicsit jobban figyelne rád? Megkérdezni miért van befásulva? Talán meg tudjátok beszélni.
2020. nov. 11. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A nö pont nem a konyhátol es takaritàstol lesz nagybetüs nö.
2020. nov. 11. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok, mint a leírásban szereplő nő.

Bár a "Magára sem figyel már" nem tudom, mit takar. Nem fürdik, nem mos hajat? Mert ez mondjuk alapvető, de arra én sem szoktam figyelni, hogy tip-top legyek minden pillanatban, mikor csak otthon vagyok... És igen: nagyon nehezen tartom fejben a csekkfizetéseket, meg az ilyen dolgokat. :))

Ha ettől nem vagyok "nagybetűs nő", akkor ám legyen. Mindenki más, mindenkit más érdekel és másban tud kiteljesedni. Van, aki a lakásdekorációkban, van, aki a főzésben, van, aki fest, rajzol, alkot (és ebből kifolyólag sosem lesz rend, van aki kertészkedik (tehát nem lesz 0-24-ben kiskosztümben) és van, aki sokat dolgozik és egyszerűen nincs ideje ilyesmiket észben tartania.

2020. nov. 11. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Én se vagyok egy rendszerető ember, de szerintem az, ha valaki széthagyja a ruháit a lakásban azért az sok mindent elárul.

Ha szerinted nem lesz ebből semmi akkor ne húzd se a te se az ő idejét, mert te amúgy se leszel boldog ő pedig változtatni nem fog.

2020. nov. 11. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy úgy tudod szindi ezt a nőt naponta hatszor, mintha egy igénytelen alja nőcske lenne, de azt azért kényelmesen elhallgatod, hogy ő két állásban dolgozik hogy eltartson kettőtöket, míg te egy petákot se kapsz azért, amiért a szüleid vállalkozásában nagy kegyesen besegítesz :D
2020. nov. 11. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon nagyon unalmas vagy már. Takarítsál vagy fizess egy bejárónőt, hagyd már azt a szerencsétlen nőt békén. Miért nem hagyod el? Az lenne neki is a legjobb, azt se tom minek van veled...
2020. nov. 11. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
5 Már megint?... Pfff
2020. nov. 11. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A "nem érzi magát nőnek" az, ha a párjának mondja az illető, azt jelenti, hogy nem érzi szeretve magát, hanem azt, hogy "nem tartom magam nőiesnek". Ha téged ez zavar, akkor mondd el neki, hogy nekem vonzóbb lenne, ha ezt meg ezt csinálnád, és akkor meghallgatod, hogy ő meg miért nem tudja azt teljesíteni... aztán ha nem tudtok megegyezni, szakítás.
2020. nov. 11. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Hagyd el ha ennyire zavarnak ezek a dolgok. Vagy beszélgess vele erről elsőre talán még sikerülhet ez is.
2020. nov. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!