Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan magyar nő ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan magyar nő , akinek török férje lenne?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a török pasikról?

Hogyan házasodtatok össze?

Mikor volt az első szex az , hogy történt meg?

Volt együtt járás vagy valami ?

Törökországban éltek ?

Meg tanultatok a férj nyelven? Vagy ő a magyar nyelvet?

Ha Törökországban éltek, hol melyik városában azért kérdezem mert tudomasom szerint csak a nagy -városokban járnak nyitott ruhakaba a nők, más -városokban pedig bekötve?

És azt is szertném megkérdezni van olyan nő akinek török férje volt és elvált,? Hogyan zajlott a válás?

2020. okt. 29. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Minden török pasas teljesen egyforma! Igazából a török férfi gyárban készülnek, így ha valaki ismer egyet, akkor ne aggódj, el tudja mondani, hogy milyen az összes többi.
2020. okt. 29. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Féreg mind!
2020. okt. 29. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
2-es, kifejtenéd bővebben?
2020. okt. 29. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem van, irhatsz privátban :)
2020. okt. 29. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
Tősgyökeres angol létemre töröknek hívnak. Egy török repülőn fogantam meg. Lezuhant a gép és ott jöttek össze a szüleim... Ez itt a társam tomi. Állítása szerint egy pisztolyról nevezték el de valójában egy kecses 19 századi balettáncos nevét viseli. Nem értek a gyémántokhoz. Antwerpenben terem?
2020. okt. 29. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Rendőrként vettem fel feljelentést magyar nőtől, aki török pasihoz ment férjhez, oda költözött, lett két gyerekük, majd amikor elváltak akkor a faszi hazazavarta és a gyerekeket sem láthatta többet. Az ottani bíróság természetesen lesz.rta, ezért jött hozzánk feljelentést tenni. Persze esélytelen bármire... Kérdeztem tőle, hogy mégis mit gondolt? Egy rakás könyv és film mesél hasonló esetekről, erre csak annyit mondott, hogy az elején olyan kedves volt... No comment. Szóval azért gondolj arra is, hogy mihez kezdesz, ha egyszer vége lesz...
2020. okt. 30. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem mindenki éli könyvek alapján az életét. „Rakás könyv” inkább arabokról meg perzsákról szól, persze rengetegen képtelenek megkülönböztetni őket.

Kérdező, neked kell megismerned ezt a férfit, mert nem mindegyik egyforma. Nagy általánosságban egy európai jobban kijön olyan törökkel, aki nagyvárosi és/vagy kevésbé vallásos, de ez csak általánosítás. Ismeretségi körömben ami előfordul:

- magyar nő, török pasi (városi) tizenvalahány éve együtt, 2 gyerekük van, teljes harmónia

- magyar nő, török pasi (falusi), itt a férfi elég féltékeny típus, kb. fiú ismerőse sem lehet a nőnek, de a nő elfogadja, áttért a muszlim hitre, tervezik a kiköltözést

- magyar nő, török pasi (városi), pár év után elváltak, de elég kulturáltan, a férfi maradt Magyarországon, egy gyerek van

- magyar férfi, török nő, ez eléggé egy se veled, se nélküled kapcsolat, de imádják egymást

Utolsó kivételével mind Magyarországon élnek.

2020. okt. 31. 02:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

'Mi a véleményetek a török pasikról?' - semmi igazabol. Itt is ugyanúgy vannak szélhamosok, rossz emberek, jók is mint kb. minden országban a világon.

'Hogyan házasodtatok össze?' - volt egy rendes nagy eskuvonk Törökorszagban, meg egy kisebb vallási szertartas korábban.

'Mikor volt az első szex az , hogy történt meg?' - ez szerintem teljesen lényegtelen kérdés.

'Volt együtt járás vagy valami ?' - persze, ismertük egymást hazassag elott :D.

'Törökországban éltek ?

Meg tanultatok a férj nyelven? Vagy ő a magyar nyelvet?' - Igen, Törökorszagban elunk. Én beszélek törökül, mert elengedhetetlen az itteni élethez. Ö nem beszel magyarul, teljesen felesleges lenne neki megtanulnia.

'

Ha Törökországban éltek, hol melyik városában azért kérdezem mert tudomasom szerint csak a nagy -városokban járnak nyitott ruhakaba a nők, más -városokban pedig bekötve?' - egy keleti nagy városban elunk. Nem olyan egyszerű ám itt a kendoviseles temaja mint azt sokan hiszik kivulrol. Hogy hopp, felveszed és akkor mindenki elfogadja, vagy minden férfi kívánatosnak tartja és kotelezonek. Egyáltalán nincs ilyen jelen.

2020. okt. 31. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

6-os vagyok, kíváncsi vagyok, hogy aki lepontozott, az miért tette? Leírtam egy konkrét esetet, ami megtörtént, mert kérdezték a válást is.. Egyébként 20 éve napi szinten foglalkozom "migránsokkal", nem az M1 híradójából ismerem őket, hanem több ezerrel beszéltem már, vannak közöttük jó fej és kedves emberek, de többség elvakult, fanatikus, mert ebben szocializálódtak. Volt akit a radiátorhoz kellett billincseltetnem, mert nem engedte, hogy a fájdalomtól a földön fetrengő terhes feleségét a mentős megvizsgálja.

Ha hithű iszlám, akkor a vallás előírásai sokkal fontosabbak nekik, mint a feleségük, amelyik nő odaköltözik, ezt vegye tudomásul és teljesen ki lesz szolgáltatva. Az iszlám jogrendszerben sok sikert európai nőként egy váláshoz és gyermekelhelyezéshez. A vérbosszú nemes hagyományát pl. ne is említsük, ha a férj úgy gondolja, hogy a nő szégyent hoz rá... Ha itt maradnak Magyarországon, talán kicsit védve van, de jobb ha nem utazik ki a férjjel, mert esetleg ugrik az útlevél vagy marad a gyerek.

A magyar házasságok 50% is válással végződik, akkor mi lesz egy idegen kultúrában, honvággyal stb. fűszerezve? Biztos van kivétel, mint ahogyan a lottó ötöst is meg lehet nyerni.

Aki meg azt írta, hogy keverem a törököket a többivel téved, nagyon is ismerem őket és az a tapasztalatom, hogy amióta Kardigán elvtárs hatalmon van, egyre radikálisabbak ők is, még nem a szaúdi szint, de arra haladnak és nem jobbak pl. a perzsáknál... Nekem van lányom, ha ezzel jönne elő, hogy férjhez megy egy muszlimhoz, nem engedném, minden eszközzel, legyen törvényes vagy törvénytelen, megakadályoznám. Pedig nem utálom őket, és liberális embernek tartom magam. Még egy nem iszlám afro fiút is inkább elfogadnék vejemnek, sokkal normálisabbak. Nem kell a könyvek szerint élni, de ezek tények és nem kell vaknak lenni, mert baj lesz belőle. Lehet megint lepontozni...

2020. nov. 1. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
„migránsokkal”, tehát kb. a népcsoport legaljából indulsz ki. mintha téged nem kedvelne valaki, mert magyarból még csak a londoni mosogatókat látta, akik huszan laknak egy szobában.
2020. nov. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!