Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hogy minden lány fűvel fával lefekszik?
Szerintetek normális az, hogy egy lány mindenkivel lefekszik, sok neki az egyszeri kaland, de na adja Isten hogy ezek után szerelmes lesz beléd vagy egy normális srácba? Miért hiányzik belőlük manapság a tisztesség?
Összejönnétek-e egy ilyen nővel? Nemet és kort is írjatok.
Köszönöm.
:)
Én vonzó nő vagyok (tudom hogy itt mondani sok mindent lehet...) de valahogy még sem élek annak a "lehetőségével" hogy mindenkinek le feküdjek...
Semmi érdekes nincs abban, hogy valami idegen a farkára vesz. Vagy olyan akit még csak nem is kedvelek. Valahogy nem érem be ilyen olcsó rapid "kalandokkal". Mindig kellemesebb és jobb az élmény egy olyannak, akit egy kicsit is ismersz, és kedveled... még ha nem akarsz tőle kapcsolatot akkor is. Sokan mondják hogy "áááh, ez a szex nem jelentett semmit..." akkor meg minek szexelni?..
21 mert sokan ugy vannak vele, h miert ne?
Aztan kesobb rajonnek, hogy basszus mekkora hulye voltam, hogy erzelmi lelki onertekelesi problemaim miatt belementem megalazo helyzetekbe.
De ugyanez all a ferfiak reszerol is. qrvazas, swingerkulb csak a dugasert... aztan meg kesobb kap a fejehez h basszus mennyire leertekeltem magam es mennyire megalazo az h ebbe belementem...
23, nem azt jelenti.
Arra gondol - szerintem - az illeto, amikor a fiatal lanyok mindegyik buli utan masik csavoval dugnak vagy amikor a 40+os nok felrelepve vagy valas utan habszoljak az addig elmaradt szexualis eletet.
25/26 te jöttél rá mire gondolok. Ügyes vagy.
:)
Amugy azert nehez, mert pl a negyvenplusszos no, amikor megtalalja azt a fickot aki neki kell, akkor abba fogja hagyni a fuvelfavalt.
Ugyanakkor egy fiatal lany aki gyakorlatilag ebben nott fel h total termeszetes neki, hogy a szex az olyan mint a levegovetel vagy a bofoges, hogy hoppa, mostmar mindegy...
Szoval az az ertekrend, hat nem tudom. Van olyan aki megkomolyodik de van aki egyszeruen nem tudja lekotni magat. Nem azert mert olyan bazi jo ez az allapot, hanem mert ezt szokta meg termeszetes neki.
Nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!