Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hogy minden lány fűvel fával lefekszik?
Szerintetek normális az, hogy egy lány mindenkivel lefekszik, sok neki az egyszeri kaland, de na adja Isten hogy ezek után szerelmes lesz beléd vagy egy normális srácba? Miért hiányzik belőlük manapság a tisztesség?
Összejönnétek-e egy ilyen nővel? Nemet és kort is írjatok.
Köszönöm.
:)
"minden lány fűvel fával lefekszik?"
Igazan szegyelhetned magad ezert a kijelentesert? Es mi van azokkal a ferfiakkal, akik csak megdugjak a nojet es viszlat? Tudod,mindket oldalon akad ilyen is, olyan is!
Az irasod alapjan..van egy lany, aki barkivel osszejonne, rajtad kivul. Hat ez van..valoszinuleg nem kivancsi rad.
Igen, normális, hogy valakinek van libidója, magasabb, és nem csak 1-2 partnerrel szeretné csinálni egész életében.
Ha vonzó nő lennék, én is élnék a lehetőségekkel. Csakhogy ronda vagyok, úgyhogy a magas libidó esetemben max. a becsavarodás lehetőségét tartogatja.
Ez nem a nők problémája. Ez a társadalomé. A legtöbb ember vihető. Elég kiábrándító. Leginkább ne foglalkozz vele. Ha te nem csinálod, majd veled megcsinálják. Személyes tapasztalatom, hogy nőként ez sokkal egyszerűbb. Férfi nem mond olyat, hogy bocs de nem. Legalábbis én még ilyet nem láttam, pedig elég sok emberrel dolgozom nap, mint nap. Számomra ez elkeserítő. Ha valakinek párja van csalja, ha nincs hát boldog, boldogtalannal lefekszik. Próbálj ezzel azonosulni vagy legalább elfogadni. Mintha a 70-es éveket élnénk, a sz*x elfogadott, nem titkolt, az erkölcsök lazák és mindenhonnan ez folyik. A híradót sem tudod végignézni anélkül, hogy valakin ne lenne kivágott blúz, vagy túl rövid ruha. Nők fotózkodnak ledér fehérneműben és az sem tartja vissza őket ha terhesek lesznek. Ugyanúgy készítenek erotikus jellegű képeket, hogy mindenki lássa "terhes vagyok de azért még benne lennék". A világ ilyen és valószínűleg mindig ilyen volt.
Gondolom most jön a hőbörgő áradat de előre vetíteném, hogy nem vagyok boldogtalan, sem bányarém, nem vagyok sótlan, egyszerűen ez a tapasztalatom.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!