Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire lenne gond nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gond nektek lányok?

Figyelt kérdés

ha olyan lakásban laknátok ahol nincs tároló helyiség de mivel földszinti lakás kimentek az udvarra és a ti lakásotok mellett lenne egy másik lakás ami jelenleg nincs igazán használva és ott tudnátok tárolni dolgokat, csak amikor kell átmész érte. pl. üdítők kartonba, felmosó stb..

Barátnőm ki van akadva h márpedig én nem fogok átmenni szinte kikéri magának de amúgy meg folyton puffog hogy nincs elég helyünk stb..annyira nehéz átsétálni érte?

2020. okt. 25. 12:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De milliószor elmondtam hogy ne vegyen annyit mert nem tudjuk hova tenni! Mondtam h ide minden nem fér el, pláne ha mindent csak leteszel vhova
2020. okt. 25. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem megfelelő a kommunikációd!
2020. okt. 25. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az valami hihetetlen, hogy ti mennyire nem tudtok egymással semmit èrdemben megbeszèlni. Mindkettőtök csak odamond a másiknak, de rendesen nincs megbeszèlve. Te meg minden "szóváltás" után jössz ide ríni a gyakorira, ahelyett hogy rendesen megbeszèlnètek.

Logikus èrvelès sehol. Picsogsz, hogy milliószor mondtad, de most még pont hogy azt akarod előidèzni, hogy persze, raktározzatok csak be minden szrt, mert a szomszèdba áthordjatok. Bravó.

2020. okt. 25. 16:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Mivel nem érti vhova tenni kell akkor. 2. En olyan dolgokat mondtam hogy vigyük át mint az 5les tisztítószerek vagy a felmosó vödör meg porszivó meg a 2 karton üdítő amik nem fernek szekrenybe. Mert pl a 10 doboz wc golyó ott van a földön a mosógép és a fal között mert a szekrenybe nincs hely
2020. okt. 25. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már a porszívót sincs hova tenni, az gáz. Az azèrt sűrűn kell. Meg a felnosóvödör is jó ha kèznèl van. Beszèljètek meg mit hogy lehetne rakni, elrendezni, mert az nem állapot, hogy száma szèt vannak a cuccok. Egy kis lakás mèg kupisabb lesz ezektől.
2020. okt. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!