Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy menjen orvoshoz?
Sziasztok. Eljött az ősz és ettől féltem. Jönnek a betegségek, a férjem meg ilyenkor állandóan horkol. De brutálisan hangos. Hiába kérem szépen, veszekszem vele, határozottan megbeszélem vele, mindig az a vége, hogy én nem vagyok megértő. Van, amikor az éjjel közepén is nekiállunk veszekedni.
Füldugó nem megoldás, van egy kisbabánk a másik szobában, ha felébred, hallanom kell. És igen, ő is felébred rá, mert olyan kb., mintha egy dinoszaurusz üvöltene.
Volt már orvosnál, aki azt mondta, műteni kellene az orrát, de ő fél tőle. Nekem volt már emiatt orrműtétem, sokszor átbeszéltük a félelmeit, próbáltam megnyugtatni, de mindig az a vége, hogy el van odázva.
Nem akarok veszekedni vele, borzasztó az egész helyzet.
Most is fent vagyok, mert lehetetlen aludni mellette.
Hú, én is utálom, ha valaki horkol. Nem tudok úgy aludni.
Egyik ismerősöm viszont kifejezetten szereti. Azt mondja, hogy ráhangolódik a ritmusos horkolásra és ezzel elringatja magát.
Lehet kapni mindenféle csodaszernt, amit orrba lehet dugni és elvileg amíg bent van, nem horkol. Egy-két ilyent kipróbálnék helyetekben.
Sajnos egy kis punci.
Valahogy nemtudsz olyan szobaban aludni, ahol nem hallatszik ?
Vedd fel a horkolását és mutasd meg neki másnap, remélhetőleg a hangerőt is el tudja képzelni a felvétel hallgatása közben.
Olyan nincs, hogy légzéskimaradás, vagy hirtelen, nagyobb horkantások? Alvási apnoé tünetei lehetnek. Ő egyébként jól ki tudja aludni magát, nem fáradt?
Az "azonnal hagyd ott!" megszokott, konzerv-válaszok ezen az oldalon, ne foglalkozz vele.
Keress cikkeket a horkolás egészségkárosító hatásairól és mutasd meg neki, közöld: szeretnéd ha nem lenne semmi baja.
Gyakran társul alvási apnoé is a horkoláshoz, nem tudom mennyire lett kivizsgálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!