Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Belevágnátok? Kiköltöznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágnátok? Kiköltöznétek?

Figyelt kérdés
3 hónapja jöttem össze a barátommal, aki jelenleg Németországban él és dolgozik. Én itthon most fejezem be az egyetemet. Az elmúlt 3 hónapban 3szor utazott haza miattam, hogy találkozzunk. Jól megvagyunk, szeretjük egymást. De ugye leghosszabb együtt töltött időnk a legutóbbi karanténja volt :) Egyébként már kb 4 éve ismerem, régebben barátok voltunk, majd ő többet akart, de én még fiatalnak éreztem magam a kapcsolathoz. Később nekem lett párkapcsolatom egy velem egyidős fiúval, akivel 2 évet jártunk, ő időközben kikoltozott és így ezek miatt már nem volt olyan szoros kapcsolat köztünk, de nagyjából mindig tudtuk mi a helyzet a másikkal, időnként bejelentkeztunk, hogy minden rendben :D Mi a volt baratommal szakitottunk, hazakoltoztem, majd ra par honappal egy hazibuliban ujra talalkoztunk ezzel a fiúval, mert éppen itthon volt. Ott osszekeveredtunk, es most együtt vagyunk. A korlatozasok, karabtenok miatt nehéz megoldani a talalkozasokat, nincs is túl sok szabadsaga egyikunknek sem mar (en is melozok az egyetem mellett). Alapvetoen arra jutottam, hogy talan jobb es konnyebb ha en megyek ki, amint lediplomazok felev vegen. En rugalmasabb vagyok. Ugyanakkor felek is kicsit a dologtol, meg mégis elég friss a kapcsolat, hiába ismerem a sracot mar jo régóta. Egyébként németül és angolul is kozepfokon beszélek. Kozgazdaszkent fogok végezni, de szakmai munkam még nem nagyon volt, leginkább vendeglatasban es diakmunkakon dolgoztam suli mellett. Vendeglatasban meg attol tartok, most nem nagyon fognak kint munkaerot keresni. Ti kimennetek, megprobalnatok?

2020. okt. 15. 07:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
15%
Remélem azért már lefeküdtél vele?
2020. okt. 15. 07:58
 2/28 A kérdező kommentje:

Hat ezt nem irtqm ugyan a kerdesbe, nem is gondoltam rá, hogy van jelentősége, de igen, le :D

Illetve látom, a korunkat is kihagytam, en 22 vagyok, o pedig 29 éves.

2020. okt. 15. 08:18
 3/28 anonim ***** válasza:
5%
Jó volt az ágyban, és te jó voltál? Ez a legfontosabb. A többi megoldódik.
2020. okt. 15. 08:25
 4/28 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj mivel azt mondod ismered a férfit én úgy gondolom miért ne?

Azért nem lehetetlen hazajönni ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok.

Én már nagyon nem bírom Magyarországon szóval én tuti mennék az első adandó alkalommal.:D

2020. okt. 15. 08:48
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Menj ki, próbáld meg, nem vesztesz semmit. Legfeljebb visszajössz.
2020. okt. 15. 08:52
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

Emberek mi bajotok van?

Nem a Tini párkapcsolatok kategóriában vagyunk.

Egy felnőtt kapcsolatban nehogy már ne legyen normális ha 3 hónap alatt szexeltek.

2020. okt. 15. 08:58
 7/28 anonim ***** válasza:
97%

1. Próbálhasz interneten munkát kereni.

2. Megkeresheted a helyi Arbeitsamtot mailben vagy személyesen.

3. Ha kimész bejelentkezhetsz náluk Integrationskurs-ra az talán 2 év. Tanítanak németül és adnak mellé valami segélyt.

Ha közben találsz munkát otthagyhatod a kurzust.

2020. okt. 15. 09:07
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem tart itthon semmi fontos akkor szerintem meg kell próbálni. Ha nem mész ki és ezért a barátod más lányt talál akkor örökre benned lesz a kérdés hogy mi lett volna ha... Ha nem jön össze akkor hazajössz, nem lesz megbánnivalód, még németül is megtanulsz jobban mint most. Az egyetlen probléma most valóban a munkakeresés, nem tudom mi az amit 7-es mondott, nézz utána, ha járható út akkor vágj bele.

6. Az csak egy ember volt.

2020. okt. 15. 10:29
 9/28 anonim ***** válasza:
92%

Én mennék.

Nem a világ vége, bármikor hazajöhetsz, ha úgy érzed, nem találtad meg a,számításodat vele vagy odakint.

Szerintem nagyon jó lehetőség egy olyan élettapasztalatot szerezni, amit csak a külföldi élet adhat meg. Nem feltétlen a pénzre gondolok, de az sem elhanyagolható.

Egyetlen buktatóját látom a dolognak,a korai összeköltözést. Ez sem feltétlen gond, csak nektek kimarad az az udvarlós randizós rész. Persze, ettől még működhet, csak figyelni kell egymásra, hogy egy év után ne úgy éljetek, mint akik 20 éve házasok. Sok sikert!🙂

2020. okt. 15. 10:39
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam évekkel ezelőtt, mint te. Viszont engem akkor még sok-sok időre Magyarországhoz kötött az egyetem, amit nem szerettem volna feladni. Ezért négy és fél évet ingáztunk. Nagyon nehéz volt. Ha másképp lehetett volna, adódott volna lehetőség, hogy hamarabb menjek, mentem volna. De a három hónap utáni összeköltözés nekem még nagyon korai lenne. Persze az úgy másabb, hogy ismered már régebbről, így talán nincs benne annyi kockázat.
2020. okt. 15. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!