Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb megoldás?
Féléve vagyunk együtt.
Már az elején össze költöztünk ami lehet, hogy nem volt valami jó ötlet.
Elég hamar elkezdtünk vitázni.
Mindenen.
Az elmúlt pár napban nem voltam a legjobb passzban és észre se vette annak tudta be, hogy nem érdekel engem, nem akarok vele foglalkozni.
Kérdeztem tőle, hogy szerinte meddig mehet ez így, hogy folyton megy a vita és úgy gondolja ez egészséges számunkra mire azt kérdezte van-e valakim.
Soha sem adtam neki okot, hogy ilyen még csak megforduljon a fejében. Mondtam neki, hogy szeretem és ennek a kapcsolatnak csak akkor van vége ha ő szeretné ezt mire azzal jött, hogy ezt akarom kiprovokálni?
Egy 3 éves kapcsolatból ugrottam egy másikba de akkor is próbálom a maximumot kihozni.
Mondtam neki, hogy időre van szükségem mire ő azzal jön, hogy sosem gondolta volna, hogy hátat fordítok neki és ha elmegyek vissza se jöjjek..
Próbáltam megbeszélni, kértem bocsánatot, bújtam hozzá de mind hiába.
Mit tegyek? 20/L
Van egy exem, eléggé hasonló szituban voltunk. Szerintem felesleges benne maradni egy olyan kapcsolatban, amiben sokkal több a rossz, mint a jó.
Nem egyszerű lezárni, de hosszútávon kifizetődik!
Hajrá! :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!